sobota 12. října 2013

Maybelline - 16

Ahojky. Dneska jsem měla v plánu pouze ležet a odpočívat a nic nedělat. Maximálně jsem chtěla nafotit jednu kombinaci dvou laků, ale dneska je venku taková tma, že jsem se na to rajc kvajc vyprdla :o), protože ty fotky by byly stejně nepoužitelný. Ale nějaký nafocený laky přeci jenom v zásobě mám takže si dáme Maybelline Colorama s číslem 16. Asi se budu opakovat, ale stále mě štve, že laky některých značek nemají názvy. Tahle 16ka je parádním kouskem na podzim/zimu. Rubínovou barvu doplňuje jemný shimmer. Teď ale přijde na řadu to hlavní. Na fotkách vidíte pouze jednu vrstvu. Lak není nějak extra hustý, že by se táhl, ale prostě je tak dobře pigmentovaný, že stačí opravdu jedna vrstva, pro někoho slaboučký dvě. Lak mi mírně pruhoval, ale spíš jen na palci na větší ploše. Řekla bych, že se i pěkně leskne. Kupovala jsem ho v DM za 39,90Kč, když jsem sháněla Polka Dots, který u nás buď nebyly, anebo byly hned fuč. Doufám, že je někdy někde objevím :). Tak a teď jdu dál projíždět internet, protože mi přišla výplata a já už si objednala dva Opíky a ještě chci nějaký nový top coat. Uvažuju o No Chip top coat od China Glaze. Chci aby mi lak s topem rychle uschl, hoodně se leskl a vydržel. Neuštípl se, nebo mi nepopraskal a nestahoval lak. Jestli někdo takový máte, tak mi dejte prosím vědět do komentářů ju :D.




6 komentářů:

  1. Krásná barva, ale na tvých pěkných nehtech by tak vypadal každý lak. Ty názvy taky docela postrádám. Přitom když najedu na oficiální stránky, tak tam názvy laků bývají, tak to by mě zajímalo jak to je.. Jinak já jsem si teď oblíbila top coat od NYC, ale někdy udělá bublinky, jindy ne a někdy barvu stáhne a jindy zase ne. :D Je to těžký. Ale vyhovuje mi moc, on ty neplechy zase tak často nedělá. Dřív jsem používala top coat od Sally Hansen - Mega Shine a ten byl výbornej, jen právě občas taky stáhnul barvu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky :). Top od NYC mám a když ho mám v práci víc jak dva dny tak mi jeho povrch popraská. A taky mi dělá bublinky :(. A SH Mega shine mám taky a ten pro mě schne pomalu, jsem náročná já vím :D

      Vymazat
  2. Fajn barvička pro tohle období, já tyhle nový Coloramy přehlížím, páč mám jednu a ta mi nevydržela ani 1 den na nehtech. Za to ty Super Stay ty už jsou o něčem jiném. Jinak nadlak mám ráda Nubar Diamont seal and shine, ale základní barva by se měla také dýl nechat uschnout jinak stáhne lak a hlavně má boží lesk. NYC Turbo máš, to jsi mi psala. Nedávno jsem si v DM kupovala Sally Hansen Insta Dri a je celkem fajn, ale ještěho nemám plno prozkoumaný, takže nevím jestli taky stahuje lak. Použila jsem ho zatím asi 2-3 krát a zatím lak nestáhnul.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom Nubaru jsem taky přemýšlela, četla jsem že ho máš :). Nakonec jsem objednala ten od China Glaze. Insta dri mám a používám ho radši jak Seche Víte, ale dělá mi to samé co NYC, za dva dny mi popraská povrch a neleskne se tolik :)

      Vymazat
  3. Moc pěkná barva, přesně takové odstíny červené mám na nehtech ráda :-)

    Jinak jsem teď naštvaná, z části na essence a z části na sebe. Neva, když si postěžuju? :D Kdyby jo, tak mě prostě smaž ;-) ..přestože to tady na blogu nemáš, víš, jak měli ty laky Colour and change? Psali, jak je to skvělé a inovativní a podobné kecy... Celou dobu jsem se jim vyhýbala, design si přece udělám i bez jejich tentononcu... Až do doby, kdy to nedávno měli ve výprodeji, pač to zrušili.. A já hloupá to koupila. A až teď jsem si všimla toho malinkého dodatku "do not use a top coat".. no proč asi, je to normálně podvod! top coat ti totiž změní barvu úplně stejně, jako ten jejich slavnej "magic effect designer".. k tomu ten základní lak je hrozně hutnej a strašně blbě se lakuje, blbě schne i jedna vrstva, protože mi fakt nešla udělat tenká, ráno očekávám na nehtech peřinu... a barva taky nic moc, hnusnější a vyblitější, než působí v lahvičce... no prostě jsem teď hodně zklamaná a doufám, že pro to najdu aspoň nějaké využití, bo nejsem typ, co hned tak něco hodí do koše :D
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně si postěžuj. Já jsem si těch Essence Colour and change všimla až po tom co jsem četla od Soni článek o lacích China Glaze transitions. Takže jsem vlastně věděla, že můžeš použít jakýkoliv nadlak a vlastně jsem se utvrdila, že takovýhle lak ani nepotřebuju. Štve mě pomalý schnutí laků a proto používám vždy topcoat a proto vím, že bych pro tyhle laky nenašla využití :). Snad něco vymyslíš s těmi laky Colour and change :)

      Vymazat