středa 16. října 2013

Essence - Sunset Paradise

Ahojky. Tenhle lak od Essence s názvem Sunset Paradise mám už dlouho. Teda myslím že přesně od léta. Pochází z kolekce Sun Kissed, kde převládaly barvy vhodné na léto, zlatavá, modrá, oranžová. Když se podívám na odstíny laků z této kolekce, tak se mi spíš hodí na podzim a to nevím proč :). Proto vám Sunset Paradise ukazuji až teď. Jde o hodně tmavě modrý krémový lak, který je velmi pigmentovaný. Stačí opravdu dvě velmi tenké vrstvy pro plné krytí a navíc se lak krásně leskne. Bohužel mi při lakování stekl na ukazováčku a můžete si všimnout, že je opravdu hodně pigmentovaný, protože při odstraňování té neplechy mi zadělal celý prst :D. A fakt to dolů odlakovačem nešlo. Každopádně v minulém příspěvku jste viděli lak od Catrice - Meet Me À Paris a jak už jsem psala v komentářích, tak lak od Catrice jsem kupovala s tím, že ho budu používat i jako efektový nadlak. A slovo držím. Na fotkách můžete vidět dvě vrstvy Meet Me À Paris přes Sunset Paradise. A můžu říct, že kombinace je to docela povedená. Co na to říkáte vy? Zkoušíte podobný kombinace jako já? Klidně hoďte do komentářů i odkaz, abych se taky podívala :).

Essence - Sunset Paradise




Dvě vrstvy Catrice - Meet Me À Paris
přes  Essence - Sunset Paradise



6 komentářů:

  1. Souhlasím že barvy té kolekce pasují až na podzim. S tím Catrice je to bezvadný, určitě ho zkusím nahodit na nějakej svůj taktéž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej nějakou kombinaci, protože i ten jemný shimmer jde pak vidět líp :)

      Vymazat
  2. Moc hezká námořnická modř. :) Nějak jsem tuhle limitku asi úplně přešla. :/ No a s tím efektovým, páni. Pěkná změna, líbí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí snad ani neviděla v Rossmannu, ale sehnala jsem jí v DM. A to tam ani nemají Essence stojan, jen se tam občas objeví nějaká limitka. A díky :)

      Vymazat
  3. samotný je veľmi pekný, ale ten šmrnc, čo mu dodal ten Catrice lak... v tej kombinácii sa mi páči ešte viac

    OdpovědětVymazat