úterý 9. dubna 2013

Essence - Lily Bloom

Ahojky. Nedávno jsem viděla na blogu Cácorky krásný lak od Fleur de Santé. Když jsem jela naposledy do drogérie, tak jsem hledala podobný odstín. Nic podobného jsem ale neviděla a tak se stal mým úlovkem právě tenhle lak od Essence. Je z kolekce Floral Grunge, číslo laku 02 a název Lily Bloom. V lahvičce lak obsahuje velmi jemný bronzovo zlatý shimmer, jinak barva je mléčně bílá. Bohužel ty jemný třpytečky jsou opravdu jen v lahvičce, protože na nehtu jsem je nezahlédla. Pro krytí mi postačily pouze dvě tenký vrstvy. Bohužel výdrž laku mě zklamala. Lakovala jsem skoro večer (rozuměj bylo ještě světlo na focení, ale už byl podvečer :D) a druhý den dopoledne v práci už byly rohy fuč... Takže nic moc..







17 komentářů:

  1. Tak jsem ráda, že jsem ho odhadla správně, když jsem si myslela, že ten třpyt na nehtech nebude vidět a nekoupila jsem ho :-) Nicméně se mi bílá na tvých rukou moc líbí, sluší ti :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, je to opravdu pěkná bílá barvička, jen škoda tý výdrže..

      Vymazat
  2. Moc pěkný, sluší..:) ale ty třpytky mě mrzí achjo :( A výdrž sem tak nějak čekala ani fialový z kolekce není žádný držák..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od těch limitek čekám větší výdrž. To mi snad normální Essence laky vydrží i dýl..

      Vymazat
  3. Mně se moc líbí <3 A to jsem tu kolekci krásně obešla :/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti sluší a i se mi líbí. Zrovna tenhle ale už u nás neměli, tak jsem ho ani neviděla naživo. Mám jen ten zelený a je úžasný!

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    na Tvůj blog sem narazila teprve dneska.. :) Jak je to možné? :D:D Jaktože jsem o něm nevěděla dřív? Opravdu fajn a jsem Tvou novou čtenářkou :)

    Lak je krásný, čistá bílá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to nevím jak je to možné :D, tak tě u mě vítám :)

      Vymazat
  6. Moc ti sluší :) Škoda, že nejsou ty třpytky i na nehtech. Čekala jsem to i u toho FDS, že nebudou vůbec vidět, ale překvapil :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já ho teda mám a na sluníčku jde shimmer vidět nádherně. Na normálním světle jde vidět že není čistě bílý a shimmer je vidět, když se podívám zblízka. Bude to možná kus od kusu, mám od nich z jiné kolekce modrý lak a shimmer na nehty nedostanu ani za nic, přitom na netu jsem viděla obrázky, kde ten shimmer z nalakovaných nehtů přímo pryští :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod hooodně přímým světlem ten shimmer trošku vidět jde, ale jen trošku. Schválně se zkusím podívat po fotkách ostatních jk jim vyšly fotky :)

      Vymazat
  8. Taky ho mám a taky mě strašně zklamal, protože ten lak je zajímavej díky těm třpytečkám, které pak abys lupou hledala..:D Nakonec se mi mnohem víc zalíbil ten pistáciový na kterém je shimmer znatelný na nehtech podstatně víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, jenže já a zelená jsme nic moc kamarádi, takže pro něj asi nepoběžím :)

      Vymazat
  9. Možná s po něm podívám, lakování je lepší než u klasických bílých, nebo taky vopruz? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že lakování docela šlo, určitě bylo mnohem lepší než u klasických bílých. Nedělal lysinky a fakt stačily dvě vrstvičky :). Jen ta výdrž...

      Vymazat