pátek 8. března 2013

Essence - Stuck On You; Essence - Dreams For Sale

Dneska vám přináším opravdu mocmoc fotek a to jsem ještě půlku smazala. Essence - Stuck On You má tmavší modro fialovou barvu a obsahuje mini třpytečky. Teda na nehtu to vypadá jako třpytky a v lahvičce jako stříbrný shimmer. Budete potřebovat dvě vrstvy pro plný krytí a určitě i topcoat pro pořádný lesk, protože tenhle lak se moc neleskne. Taky jsem narazila na skoro vyprodaný stojan od Essence s kolekcí Huge & Kiss z února 2013. Zůstal v ní aspoň jeden topcoat pro mě a to č.02 Dreams For Sale. A tak jsem ho konečně vyzkoušela a musím říct, že je super. Skvěle mi klouzal po nehtu a vypadá parádně ♥. Je průhledný a obsahuje různě velké třpytky. Ty jdou na různém světle do žluta a modra a zelena a taky do oranžova. Máte někdo ty zbylý topcoaty z týhle kolekce? A jste s nima taky spokojené, klidně uvítám odkazy na fotky :). No a nakonec jsem všechno zkusila přetřít matným lakem. Mám od Essence (už ho možná ani nedělají) a je skvělý. Měla jsem ho teda šíleně ztuhlý, takže jsem ho musela naředit thinnerem, ale divila jsem se jak rychle uschl. Měla jsem podlak, dvě vrstvy Stuck On You, jednu Dreams For Sale a nakonec matný top a bylo to (teda skoro) jako bych použila Seche Vite :-O. No posuďte sami jak to nakonec dopadlo.





 Lesklé


 Matné





5 komentářů:

  1. Dreams for sale mám taky a je úžasný :) Můžu se zeptat odkud máš thinner?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thinner jsem kupovala v Dm asi za 50Kč, dřív byl v růžové a teď je myslím v bílé lavičce. Bohužel jsem v práci a nemůžu se podívat jak přesně se jmenuje. Je u stojanu Sally Hansen společně s odlakovačema ;)

      Vymazat
  2. Jů, s tím efektovým top coatem vypadá báječně. Já jsem celou tuhle limitku přehlížela. Jediné o čem jsem přemýšlela byl ten peeling na rty, ale nakonec jsem si ani ten nevzala. Teď je mi teda dost líto, že jsem tam ten lak nechala, protože je nádherný..:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jí taky přehlížela a když už tam byl poslední lak a to tenhle topcoat tak jsem ho prostě musela mít :D

      Vymazat
  3. To je nádherné! :) máš moc skvělý blog

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat