pondělí 21. dubna 2014

Veselé Velikonoce 2014

Ahojky. Loni jsem Vám ukázala splatter nails, takže letos je tu něco trošku jinýho. Na internetu jsem někde viděla fotku jednoduchých krasně barevných vajíček a nápad byl na světě. Jen škoda tý zelený, ta měla být trávová, ale já žádnou takovou nemám :(. Takže mentolka od China Glaze to jistila.

Doufám, že nebudete mít moc zmlácený zadečky a užijete si klídek a pohodičku u telky jako já :D. Přítel šel hodovat, takže si udělám chvilku pro sebe a asi něco opět nalakuju. Docela mě láká distressed nails, ale jen se světlýma barvičkama bez černý. Anebo jsem si z ebay objednala velmi úzké proužky izolepy, takže bych vymyslela něco s ní? No uvidíme co vyvedu...

Laky které jsem použila: žlutá Color Club - Almost Famous, mentolově zelená China Glaze - Aquadelic, baby modrá Mabelline - Party Blue. Na vajíčkách jsou obyčejné voskovky :D. Letos jsme s mamkou vytvořili velmi moderní a zvláštní kolekci těhle vajíček, mám je doma v moc hezký misce :).





4 komentáře:

  1. Ale tahle vaječná kolekce je vážně chic! Navíc černobíložlutá kombinace je letos až podezřele in :))
    Naštěstí jsem byla mlácení letos ušetřená, takže asi uschnu, tedy už po několikátý, párkrát jsme jako teen s kamarádkou odešly na celý den za město na piknik :D Teď jdu koukat na nějakou pohádku, sníst kopřivovou nádivku a čokoládovýho zajocha :) Tak hezký Velikonoce ;))

    OdpovědětVymazat
  2. I mě ta vajíčka nadchla, jste šikulky. :) Na nehtech mi travičkově zelená vůbec nechybí, naopak, líbí se mi to tak, jak to máš. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nehty máš jako vždy krásné, ale ta vajíčka! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Vajíčka vypadají bájově, mě se moc líbí. A nehty vypadají taky parádně. :-)

    OdpovědětVymazat