čtvrtek 3. dubna 2014

Catrice - I'm So aNude

Ahojky.

Není to tak dávno co jsem psala, že u nás nejsou laky Catrice k sehnání. A jaký překvapení bylo, když se u nás rozmohly dvě drogérie, které provozují vietnamci? Mají celý stojan dekorativní kosmetiky Catrice!! Už jsem u nich byla třikrát okukovat laky, ale jeden jsem koupila až teď, když doplnili nějaké nové kousky.  

I'm So aNude je velmi pěkná jemná růžová se stříbrným shimmerem. Je úplně ideální na tohle krásný počasí, kdy se to venku začíná zelenat a kytičky už vylézají. Ještě předtím než jsem si lak koupila, zkontrolovala jsem radši štěteček a ještě že tak. U první lahvičky byl úplně ohlodaný. U druhého kousku bylo ale všechno Ok. Ke krytí jsem potřebovala dvě vrstvy, ale třeba na palce jsem musela dát tři. Takže se to s tím krytím bude asi různit. Stříbrný shimmer byl na fotkách těžko zachytitelný, ale na nehtech opravdu je. Snad když si rozkliknete tu první fotku tak nějaký uvidíte :D.

Zajímalo by mě, jestli se u vás ve městech taky objevují vietnamský drogérie a co si o nich myslíte? Já jsem třeba u nich lak kupovala normálně za 64,90 Kč, ale chodím si k nim pro šampón a ten mají stále za 50 Kč. A to přitom v normální drogérii ho v akci seženu za 74,90 Kč. Nebo jsem si dřív barvu na vlasy kupovala v Tetě za 180 Kč a momentálně jí mají u vietnamců a stojí 69,90 Kč...





17 komentářů:

  1. Catrice u Vietnamců? To bych taky brala! I já mám u nás jednu oblíbenou vietnamskou drogerku, ceny teda v porovnání s tou tvojí nemá tak výrazně výhodnější než jiné drogerky, ale očividně zboží nakupují v Německu, takže tam občas ulovím něco, co u nás jinak neseženu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zažila jak jim tam přijel obchoďák (nevím od jaký firmy) s katalogem, co by jako chtěli od nich dostávat. Takže u nás je někdo zásobuje a zbytek taky podle mě kupují v Němec :)

      Vymazat
  2. Štetčeky v týchto nových Catrice lakoch sú otrasné, aj v DMke boli také. U nás je Catrice za cca 2,65 €...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si právě štěteček zkontrolovala a vybrala si ten nejlépe zastřižený, protože vím, že jsou otřesné :). Cena odpovídá všude asi stejně...

      Vymazat
  3. Je nádherný! Jinak u nás vietnamské drogerky nic moc :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem šťastná, že máme hlavně ten Catrice stojan :D. V téhle drogérce je stojan Rimmel, Catrice, Loreal, plus tam mají nějaký výrobky Burjois, MaxFactor. A v té druhé je Gabriella Salvete, Essence. Takže super :).

      Vymazat
  4. já jsem o vietnamských drogeriích ještě vůbec neslyšela.. ale nějakou takovou s Catrice bych moooc ocenila, i když moje peněženka určitě ne:) jinak lak je moc hezký:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Dřív měli vietnamčíci hadrárny a dneska to je samá večerka a drogérie. Naštěstí mám hodně laků od Catrice zkouklých, takže moje peněženka už tak moc plakat nebude, třeba jen u nových odstínů :D.

      Vymazat
  5. Tyhle odstíny mě nikdy nepřestanou bavit a obzvlášť u tebe se mi vždy moc líbí.
    A docela jsi mě nahlodala s těmi vietnamskými drogeriemi. Normálně je nenavštěvuju a mám pocit, že u nás ve městě možná jedna je hned vedle Rossmanna, takže to tam rozhodně zajdu omrknout. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, já mám tyhle odstíny mocmoc ráda :).Určitě omrkni, zkoukni ceny a co tam všechno mají :)

      Vymazat
  6. Mě se poslední dobou stává, že u vietnamců nacházím odstíny laků, které v drogérce prostě nejsou a ta kvalita není nejhorší.
    Jinak tenhle je teda supr, pořád hledám přesně "ten jeden" nude odstín a tenhle očíhnu :)
    http://just-nail-it.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teda Vietnamský laky nekupuju, většinou mě odradilo složení, nebo to, že tam ani nebylo napsaný. Když si do vyhledávače zadáš "nebezpečný lak na nehty" vyjede ti spousta odkazů na ně a proč jsou nebezpečný. Odstín určitě očíhni, moc dobře se nosí :)

      Vymazat
  7. Achjo, já chci aby u nás taky byla Catrice. Aspoň nějaké limitky...zhruba před třemi lety jich bylo aspoň pár za rok, ale teď už dlooouho nic. Přitom bych si klidně koupila z každé všechny odstíny, už jen kvůli těm názvům. :-) Tento je nádherný a máš krásné nehty!

    http://lenynie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A odkud jsi? Na stránkách Rossmannu, ve vyhledání prodejny, když zaškrtneš políčko dekorativní kosmetiky Catrice, tak ti vyjede mapa s obchody Rossmann, kde jí mají. A ještě jí mívají v My Tesco :)

      Vymazat
    2. Jé, děkuji, tak už aspoň vím, kde jsou. Sice všechny z ruky, ale třeba si někdy udělám výlet. :-)

      Vymazat