pátek 21. března 2014

Ruby Wing - Cypress

Ahojky. Tohle krásný slunečný počasí úplně vybízí nalakovat lak z řady Ruby Wing. Loni v létě jsem vám ukázala Poppy a dneska přichází na řadu Cypress.

Jde o laky, které mění barvu pod UV zářením, tudíž mají jinou barvu uvnitř a jinou barvu, když vylezete ven na slunce. Já si objednala Cypress, který je oranžový a mění se do tmavě červené. Základní barva je mrkvově oranžová, v lahvičce docela tlumená, ale na nehtu docela svítí. Na slunci jde barva do tmavě červené, té mám bohužel nafocené jen dvě fotky, protože se mi lak docela rychle měnil zpátky a na přímém slunci mi fotky vyšly úděsně, ty se ani nedaly zveřejnit :D. Lakování tentokráte bylo o fous horší. Cypress mi konzistencí připomíná Gelly laky od Barry M. Je hustší a skoro kryl v první vrstvě, bohužel mi pak prosvítaly konce nehtu a proto jsem dala i druhou vrstvu. Moc dlouho jsem nečekala na zaschnutí a taky to je na fotkách vidět, vyskákaly mi pěkný bubliny. Takže jsem to pak zachraňovala topcoatem, ale fotky jsou bez. 

Abych řekla pravdu, tak se mi Cypress líbí víc v interiéru :), ta červená je taková divná :D. A ještě jsem přišla na jednu věc. Mám jeden oblíbený topcoat, kterýho dávám dvě vrstvy. A po nanesení dvou vrstev topu se mi pak barva na slunci nezměnila. Asi už je to moc silná vrstva, přes kterou to uv asi neprojde...

interiér 







na slunci



6 komentářů:

  1. I mě více zaujala ta oranžová barva :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se zase líbí víc červená, na oranžovou moc nejsem :)
    Mám 2 Ruby Wing (oba úděsně nafocený, musím je přefotit :D) a jeden, Myth, se zpátky mění skoro 10 minut, druhý Lily hned, jak strčím packu dovnitř :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že ty na oranžády moc nejseš :D,
      je fakt zajímavé, že některý jdou takhle rychle zpět a některý docela pomalu :)

      Vymazat
  3. Oranžová vypadá moc hezky, ale na slunci je ta barva taková smutná. Od Ruby Wing mám čtyři laky, už čekám jen na to sluníčko.

    http://lenynie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi víc líbí ta oranžáda, ta červená je taková nevýrazná :)

      Vymazat