pátek 7. března 2014

Distressed Nails

Ahojky. Dlouho jsem nic nepřispěla. Opět jsme v práci měli (a furt máme) docela fofry. No a jak to u mě bývá, když máme fofry, tak většinou přijdu o nehty. A tak se i stalo. Mám úplně kraťoulinký pidinehtíky.

Nejdřív jsem vám chtěla nafotit nějakej krémovej lak, spíš tmavší, protože se na krátký nehty hodí víc, ale nakonec jsem vyzkoušela nail art podle Chalkboard Nails. Ten úplně první jsem vám nestihla nafotit, protože po dvou dnech v práci vypadal opravdu odporně, uštípaný rohy a tak :D... A tak jsem si dnes dala opáčko a ze čtyř laků vyrobila to, co uvidíte níže na fotkách. Řekla bych, že druhý provedení je hezčí, jelikož jsem se ponaučila a dala míň černý. Moc se mi Distressed Nails líbí, připomíná mi to graffiti, punk a tak :D. A co vám, líbí se? Vyzkoušíte?

Illamasqua - Bosh
Gabriella Salvete - 148
Essie - Cute As A Button





8 komentářů:

  1. Tý jo, tohle je úplně dokonalý! Nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné tuhle techniku jsem ještě nezkoušela. A tvé nehty jsou krásné i když jsou krátké a já teď mám radši krátké a upravené nehty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Technika je fakt lehká. Já mám vždy období kdy mám delší nehty a chci kratší a když mám kratší, tak chci delší :D. Prostě vždycky pravej opak než zrovna mám :D.

      Vymazat
  3. Taky jsem zkoušela a je tu super. :) Tobě se to moc povedlo, vypadá to krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc povedený! Taky jsem se na to chystala, ale jaksi jsem se k tomu ještě nedostala :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem zvědavá až vyzkoušíš. Tvým nehtíkům bude tenhle nail art určitě slušet ;)

      Vymazat