sobota 15. března 2014

Color Club - Youthquake

Ahojky. Než přišel ten vichr, bylo tak krásně teploučko a svítilo sluníčko, až jsem z toho dostávala chutě nalakovat něco letního. Takže přišel na řadu můj poslední úlovek z obchodu moješminky

Color Club - Youthquake je neonová růžovka. Teda růžovka, ona na fotkách vypadá jako růžová a oranžová a trošku i červená, ale na nehtech je spíš jen růžová. A na to jak je krásná ♥, tak je samozřejmě absolutně nevyfotitelná, jako obecně všechny neonky... Jelikož jsem začala jako podlak používat Opi - Ridge Filler, který je mléčně bílý, tak vám nemůžu přesně říct, kolik vrstev Youthquake budete potřebovat. Jak jistě víte, tak neonky nejlíp vyniknou na bílém podkladu. Já teda dávala jednu vrstvu Ridge Filler a dvě Youthquake. Lak mi docela rychle uschl do polomatna a já nakonec přidala ještě vrstvu topcoatu pro lesk. No a pak jsem šla fotit a fotky jsou fakt hrozný. Zkoušela jsem všelijaký nastavení mého stařičkého Canonku ale stejně to byla hrůza. Fotek jsem udělala snad něco kolem padesáti a nakonec jsem jich vybrala docela dost, takže se vám omlouvám za delší načítání :D. K výdrži vám toho bohužel moc neřeknu, lakovala jsem zatím jen na jeden můj volný den a pak do práce už jsem lakovala něco míň zářivého :). Myslím si, že tuhle neonku budu v létě lakovat asi hoodně, protože jsem si ji docela oblíbila.










11 komentářů:

  1. Vau, toto je teda poriadna farba, až mi tento článok doslovne monitor rozjasnil! XD

    OdpovědětVymazat
  2. hoho, to musí být asi pořádná neonová barvička:) mě stále neonky příliš za srdce nechytly, ale nějakou fakt ortodoxní neonku bych si na léto pořídit měla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky nejdřív byla "jakoby proti", ale ony ty neonky vypadají na nehtech tak dobře :)

      Vymazat
  3. Já na ty neonky nějak nejsem ale co kdybych ji nekdy zkusila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Podobný problém jsem měla se Zoyou Ali - ve skutečnosti růžová a na fotkách vyšla víc do oranžova :D

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Jojo, na vypálení očí je tenhle lak fakt skvělý :D

      Vymazat