úterý 7. ledna 2014

Vánoční láčky

Ahojky moje milé čtenářky. Doufám, že jste v poklidu přežily Vánoční svátky, dostaly hodně dárků, přežily bez úhony Silvestra a i Nový rok. Já měla předvánoční dny většinou pracovní, vánoční dny jsem strávila pobíháním po příbuzných, jak mých tak i přítelových a pak jsme s partou kamarádů odjeli na týden na chatu, kde jsem ani neměla signál na mobilu, natož internet. A tak jsem žila opravdu jen procházkama, odpočíváním, vařením, následně pojídáním a lehkým popíjením. Řeknu vám, že návrat do reality byl dost krutý. Mě se taaak nechtělo do práce, nejradši bych na chatě zůstala celý rok :D. Ale nebojte, vy jste mi chyběly a tak jsem vám nafotila moje dárečky, které jsem dostala od mamky a přítele ♥.

Od mamky jsem dostala tři laky značky BeYu. Kupovala je v Douglasu v Něměcku v Drážďanech. Už si nevzpomínám kolik stály (na parfums.cz 134Kč), ale měli je naprezentovaný v jedný dóze dohromady pouze tyhle tři barvy a já si řekla, že to je skvělý Vánoční trio. A mám tak hodnou mamušku, která mi láčky koupila jakoby k Vánocům, ale dostala jsem je hned. Takže jsem je mohla nosit už před Vánoci.

Od přítele jsem dostala vysněný lak a to Opi Matte top coat. Chtěla jsem si ho objednat přes ebay.com, ale když jsme jeli do Letňan dokoupit ještě nějaké vánoční dárky a šli jme kolem Sephory, dostali jsme kartičku na 20% slevu. Tak jsem se šla podívat za kolik mají tenhle matný top a přítel mi ho zabavil se slovy: "Furt lepší koupit ti tenhle i když to nebude překvapení, než že ti koupím nějakej, kterej už máš.". No prostě zlato ♥.

Začněme teda od začátku. Každý BeYu lak jsem nafotila bez top coatu a i s matným topem. Matný Opík je opravdu skvělý. Sice mi nepřijde tak extra matný jako byl lak od Essence, ale je krásně hladký, štěteček super měkký a poddajný.

BeYu - 609 má velmi zvláštní barvičku. Je to lesklý skoro zrcadlový lak bílé až mléčné barvy. Na fotkách jsou dvě vrstvy laku a jak můžete vidět, tak mi vyskákaly bubliny. První vrstva byla hrozná, vůbec se mi nedařil vykreslit oblouček a lak nehorázně pruhoval. Druhá vrstva to moc nezachránila, lak je pěkný, ale nevím jestli se s ním budu chtít ještě rozčilovat :D.



s Opi - Matte top coat


 BeYu - 607 je parádně zelený lak se zlatavým a zeleným shimmerem. Stačily dvě slabší vrstvy a nejvíc se mi líbí v matné verzi. Vyniknou totiž ty třpytečky. Oproti tomu světlému se tenhle lakoval perfektně. Ani bubliny a ani pruhy, možná proto jsem ho nafotila tolikrát :).




s Opi - Matte top coat




BeYu - 603 by měla vlastnit snad každá ženská. Je to perfektní červený lak s shimmerem. Je docela výrazný a já bych chtěla ještě podobný lak, ale o kapku tmavší. Láček kryje v jedné silnější, nebo ve dvou slabších vrstvách. Mírně proužkuje a občas mi vykoukne nějaká ta bublinka, ale to je spíš mojí zbrklostí :).




s Opi - Matte top coat



Možná jste si někdo všiml, že jsem dneska zapomněla přidat svůj podpis (watermark). Nějak mi blbne photoshop a jelikož jsem měla strašnou chuť napsat článek a nerozčilovat se s fotkama, tak dneska bez :).

12 komentářů:

  1. týjo asi zase začnu nosit matné nehty :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já od tý doby, co mám ten matnej top tak nenosím snad ani nic jinýho :D

      Vymazat
  2. Krásné líbí se mi všechny, v klasické i matové verzi. V klasická verzi mi přijde top, ten červený kousek a v matové ten světlý :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ten světlý je zvláštní, škoda že mi dělal brikule..

      Vymazat
  3. Ten první BeYu je božský! Až příště pojedu do Německa, musím jim tu značku omrknout. Mám vzorek báze pod makeup a je skvělá :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky mi přijdou taky kvalitní, docela i ta výdrž :)

      Vymazat
  4. Krásný kousky jsi dostala. :) Mně se nejvíc líbí ten zelený, ale krásný jsou všechny a s tím matným finišem jsou taky super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj top je taky zelený, ale nosím nejvíc červený :)

      Vymazat
  5. Ten první je božský..taková originální barvička ách ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, takovou jsem ještě snad ani neviděla...

      Vymazat
  6. Nádhera, mat nebo lesk, obojí super:o))

    OdpovědětVymazat