neděle 26. ledna 2014

Opi - It's A Girl

Ahojky. Dneska vám chci představit další lak od Opi, který se opět velmi hodí na francouzskou manikúru. It's A Girl pochází z kolekce Pink Softshades 2010. Je to velmi průhledný narůžovělý láček, který schne do vysokého lesku. V první vrstvě je skoro průhledný a ani ho na nehtech nejde moc vidět :). V druhé vrstvě je už ale velmi pěkný a s bílými konci by mohl tvořit dokonalou francii. Ve třetí vrstvě už je skoro krycí a je hodně hodně růžový. Mě osobně se ale nejvíc líbí pouze ty dvě vrstvy. Každopádně jakmile přišla ta pravá zima (těch minus 8) tak přišlo i počasí vhodné na focení. Proto jsem vám It's A Girl nafotila přesně vrstvu po vrstvě, abyste viděli jak vypadá v celé své kráse. 

Jak snášíte zimu vy? Já mám docela ráda mráz a sníh, ale taky do toho musí být modrá obloha a svítit slunce. Vždycky mi prospěje menší procházka a pak šupšup domů do teploučka nalakovat a nafotit nehty ♥.

1 vrstva


2 vrstvy



3 vrstvy



9 komentářů:

  1. Ach ty 2 vrstvy :) krása a pamatuji si snad dobře, že ty tyhle odstíny máš moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se líbí asi nejvíc až ty tři vrstvy. :-) Obdivuju, jak krásně to máš nafocené... taky bych na blog ráda začala přidávat nějaké lakovací články, ale zatím všechny fotky vždycky skončí v koši. :-D
    Co se zimy týče, sníh mám moc ráda, ne už tak mrazy větší než minus deset stupňů. ;-) A vůbec nejradši na celé zimě mám, když můžu sednout na koně a prohánět se jako blázen zasněženým lesem, loukou a užívat si života. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za chválu. Co jsem koukala na tvůj blog, tak fotíš moc hezký fotky, tak mi neříkej, že lakovací budou o to horší ;)

      Vymazat
  3. Přemýšlím, zda-li se mi líbí více 2 nebo 3 vrstvy, ale nějak se nemůžu rozhodnout :) Je opravdu nádherný a ty tvé nehty, áááách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, pro mě určitě ty dvě, ta třetí je už moc růžová Barbie :D

      Vymazat
  4. Ahoj, nominovala som ťa v tagu , keď by si mohla vypracovať, tak mi daj vedieť, či vôbec do toho ideš alebo nie, ak nie tak nominujem niekoho iného. :) Pekný zvyšok dňa! ;)

    http://nailsbymiska.blogspot.sk/2014/02/liebster-award-tag.html

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, tenhle Tag už jsem jednou psala a to v září http://gedzitka.blogspot.cz/2013/09/liebster-award-tag.html
    Takže ti ráda odpovím na tvoje otázky, ale už asi nebudu psát nic o sobě a zároveň
    už asi nebudu nikoho nominovat. V nejbližších dnech se tedy objeví u mě na blogu
    nějaké ty odpovědi :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee.. ďakujem veľmi pekne :) Si zlatá :)

      Vymazat