středa 20. listopadu 2013

Listopadový Nailbox 2013

 Ahojky. U Veve jsem objevila nový zkrášlovací box, který je zaměřený na nehty. Musela jsem si samozřejmě hned objednat ten listopadový, když jsem ten říjnový nestihla. Naštěstí jsem měla v říjnu narozeniny a přítel mi řekl, že když mi nebude vadit, že přijde trošku později, tak že mi ho koupí jako dárek. No samo, že jsem souhlasila ♥. A tak když jsem přišla nedávno domů z práce a přítel mi předal zabalenou krabičku, byla jsem velmi natěšená. A tak vám dneska představím listopadový Nailbox

Krabička je relativně malá (10x10cm) a z měkčího kartonu. Hrany byly ozdobeny páskou s listím a s logem Nailboxu. Bohužel jsem fotky pořizovala jindy, než když jsem box rozbalovala a tak už neuvidíte, že byl box vycpaný materiálem sizzlepak, aby se zboží vevnitř nepoškodilo.



Tak a teď už jdeme na to co bylo uvnitř. Abych se přiznala, uvnitř byly nějaké letáčky a jakoby slevy na které jsem se ani nepodívala. Pak nesměl chybět seznam věcí, které Nailbox obsahuje. Tomu jsem věnovala pozornost až po tom co jsem vytáhla kus za kusem.



Multifunkční tyčinky jsou dřevěné špejličky, které jsou pokryté jakoby smirkem, takže jsou hrubé. Budou dobré, když si hodně zapiluju nehty, tak zespod nehtu mi vždy zůstane bordýlek a tímhle to určitě krásně vyčistím.


 Mini Tipy na francouzskou manikúru. Jsou fialové. No nevím, tímhle moc potěšená nejsem. Přítel mi poradil ať je přetřu bílým lakem, ale nevím jestli si chci něco lepit na moje jakž takž zdravý nehty.


Samolepky a šablony na francouzskou mani. Tak šablony na fr. man. bych možná i využila, ale je jich jen 5, takže je použiji maximálně při nějakém nail artu, kde nebudou všechny nehty stejné. Pak tu máme červené lístečky, které nejsou moc na fotce zřetelné a 3D růžové kytičky.


Skleněný pilník je skvělá věc. Už dlouhou dobu nepoužívám jiný a jsem ráda, že byl součástí Nailboxu. Chtěla jsem si totiž objednat nový a tenhle mi určitě přijde vhod.

 
Orly - Grand Dame lak na nehty. Není to nijak výrazný lak a je mléčně bílý, jistě ho tu v nejbližší době uvidíte. Tyhle laky mám moc ráda.

Mýdlo Auroville, které je kávové a přírodní a asi ho dám sestře, která má tyhle výrobky ráda.

Obecně se mi Nailbox líbí akorát jsem od něj čekala víc. Třeba místo těch jedněch samolepek nebo místo těch tipů třeba nějaký olejíček. Na ten jsem se těšila. Nevím jestli si mám objednat další prosincový box, který by mohl být Vánočně našláplý. Proto je to asi překvapení, že do posledních chvilek nevíte co v tom boxu bude... Co vy a Nailbox? Uvažujete o koupi?

8 komentářů:

  1. Uvažovala jsem, ale teď teda nevím nevím.. Asi jediný, co by mi z toho všeho udělalo radost by byl lak Orly a ty špachtličky. Nálepky v podobě kytiček, co tam jsou na mě působí kýčovitě, samolepky na fr. mani 5ks ??!! :D Mýdlo bych darovala taky, tipy..na ty mám asi stejný názor jako ty. Já bych byla zklamaná z toho celku. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě taky na pochybách, teď nevím, jestli mám ten prosincový objednat či ne. A pak, když ho neobjednám a uvidím obsah, tak se bojím, že ho budu chtít a bude pozdě :)

      Vymazat
  2. Tak musím nejprve říct, že vůbec nevím, jestli bych takový boxík chtěla.. :D Pár věcí by se mi vůbec nehodilo a ani nelíbilo :(
    Ty tyčinky vůbec neznám, to je pro mně novinka, to by mně lákalo vyzkoušet..Ale fialové tipy na Francii?? Vůbec..!! K čemu tohle? Vždyt by to stejně hned upadlo a akorát si ničit nehty?? To vážně ne-ee..:( Šablonky a samolepky by se mi ale líbily, stejně tak i pilník :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych chtěla všechny boxy, ale je mi líto platit za něco, co by se mi pak třeba nelíbilo. Takže nejradši bych chtěla nějaký boxy doobjednat až po tom, co vím, co v nich je :D, a nejlépe aby byly se slevou :D :D

      Vymazat
  3. Zatím tedy nic moc, vzhledem k tomu, že nejsem na nail art. Tipy by mi byly vyloženě na nic, ostatní bych tedy využila, ale spíš že by mi bylo líto peněz... Takže zatím o koupi neuvažuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A právě proto jsem neobjednávala ten prosincový, který byl zaměřený na zdobení, na který mě taky moc neužije :D

      Vymazat
  4. Ahoj, tak co, objednalas další? Zítra kdyžtak poslední šance.. Já bych teda do toho nešla.. i když zdobící vánoční může být fajn, ale jinak asi nee.. protože to prostě nepotřebuju :-) Jsem obecně šetřílek (dobře, a taky na tom teď nejsem s penězma nejlíp :D) a nechce se mi kupovat zajíce v pytli, abych zjistila, že ty věci prostě nevyužiju. A to se týká všech boxů, radši si pak zajdu něco koupit najisto po zhlédnutí recenzí :-) Nailbox by byl pro mě sice nejzajímavější, ale jak to tak sleduju, tak obsah nic moc. Potěšil by mě pilník, ten se hodí.. Laky takové světlé moc nepoužívám, ale dobře. Bez dřevěných tyčinek jsem se obešla doteď a obejdu i dál :-) Samolepky bych si nalepila jen z povinnosti, když teda přišly, jinak nepoužívám. Šablony na francii radši nekomentovat a tipy bych si nedala ani bílé, natož fialové.
    Takže mně to za to prostě nestojí :-) Na druhou stranu, je to novinka, třeba se bude obsah vylepšovat (tak proč ale nepočkat, až to bude lepší :D), můžeš jim i napsat názor na facebook - ptali se tam třeba na názor na ty tipy, ale koukám, že už je to 10 dní... ale to určitě neva :-)

    Jinak jsem si brousila zuby na Snowflake Topper z vánoční liitky od essence v naději, že to třeba bude nějakej pěknej šupinkatej lak, ale co jsem našla přes google fotky, tak mě zklamal a přijde mi dobej tak akorát na to, abych si ho převracela na stole a čučela na padající třpytky :D tak zas nic :-)

    Zuzka (promiň za ten román =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak boxík jsem neobjednávala, odradilo mě, že byl zaměřený na zdobení, které já stejně moc nevyužívám. A nakonec jsem ráda, protože recenze nic moc. Jediný co se mi v tom prosincovým líbilo, byl lak od Opi, který byl stejně mini a já mám doma už druhý a to velký. Uvidíme do budoucna, jak se Nailbox vylepší :)

      Vymazat