pátek 4. října 2013

Miss Sporty - 425

Ahoj holky. Konečně je pátek a i když je docela zima (u nás 8°C), tak jsem moc ráda, že svítí sluníčko. Jak už jsem psala v minulém příspěvku, tak mám teď hodně krátké nehty a tak jsem zkusila nalakovat nějaký tmavší odstín, protože se mi na těch kratších nehtech líbí víc tmavé laky. A jelikož na levé ruce mám uřízlý nehet na prsteníčku, tak jsem fotila ruku pravou a to pro mě, jako pro praváka, byl porod :D. Fotky docela vyšly, ale moje pravačka na nich vypadá jako by byla v křeči, tak mi promiňte :D. Miss Sporty - 425 je parádní tmavá šedá krémovka. V první vrstvě byl lak hodně vodový a musela jsem dávat pozor, aby mi nestekl ke kůžičce. V druhé byl už dobře krycí, ale na pár nehtech se mi vytvořily lysinky, takže musela přijít na řadu i třetí vrstva. Lak se docela hezky leskne i bez top coatu a musím říct, že mám opravdu ráda miss sportí plochý a tlustší  štěteček. A aby to nebyla taková nuda, nuda, šeď, šeď, tak jsem zkusila přidat tečky na prsteníček. Na doma mám totiž šedý legíny s malýma tečkama a na ven šedý šátek s většíma černýma tečkama :D. Přes tečky jsem použila ještě nadlak od NYC, který mi rozpil jednu tečku, ale naštěstí to nešlo moc vidět. Co vy a tmavší odstíny? Lakujete už podzimní anebo ještě využíváte posledního sluníčka k lakování něčeho veselejšího?









10 komentářů:

  1. Pěkná barva, na krátké nehty jako dělaná :)) Jinak mě vždycky fascinuje, že ta pravá ruka (resp. ta dominantní ruka) je vždycky jak říkáš při focení v křeči :D Je to zajímavé, když si člověk vezme, že levá se dokáže na fotkách "uvolnit" :D a ta pravá zkrátka ne a ne :D No a i když je venku pořádná kosa, tak já pořád lakuju světlé barvy, teď docela dost i třpytkáče... Pro hřejivější pocit, když se podívám na ty zmrzlé ruce :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Asi si ta dominantní ruka prostě nedokáže odpočinout a proto je v křeči, když má být v klidu :D

      Vymazat
  2. To vypadá fakt skvěle, ty černý puntíky na šedivém. :) Já jsem po delší době vytáhla shodou okolností taky Miss Sporty Metal Flip, ale ještě předevčírem mi nehty hýřily hned několika barvami a aspoň to zvedlo náladu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Romčo, na ten Miss Sporty Metal Flip jsem koukala zrovna v drogérce, že je docela pěkný a uvažovala jestli koupit nebo ne a zatím jsem odolala :)

      Vymazat
  3. strašne sa mi páči tvar tvojich nechtov ja si také nikdy neviem spraviť :/ aa páči sa mi aj tá farba laku - výnimočne taký ešte nemám :D

    http://julietandnicol.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, musíš prostě pilovat do rovna a občas trošku zapilovat i boky :)

      Vymazat
  4. Sluší Ti barvička :) koukala jsem na něj v drogerii ale zdál se mi moc tmavý

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Hani, já právě chtěla světlejší šedou a odešla jsem s tímhle, protože v drogérii snad tu světlou nenajdu a nenajdu :D

      Vymazat
  5. Tak jsem si lak včera taky koupila a nalakovala. Na tvých nehtech vypadal tedy lépe. Kolik jsi dávala vrstev? Zdálo se mi, že by kryl už v první, ale trochu mi dělal díry, tak jsem dala 2 - přijde mi o něco tmavší, než vypadal u Tebe na fotkách :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala v článku, lak byl docela vodový a dělal lysinky, takže na některých nehtech jsou vrstvy dvě a někde dokonce tři. Na některých fotkách je tmavší a na některých světlejší, to podle dopadu světla. Určitě použij nějaký lesklý topcoat, aby vynikla barvička :)

      Vymazat