středa 11. září 2013

Red Petals

Tak jsem zas vyzkoušela nějaký ten pokus o nailart. Na blogu mynailpolishonline se mi opravdu moc zalíbily její nehtíky s těmi červenými kvítky. A prostě jsem je musela vyzkoušet. Začala jsem kreslit ty okvětní lístky na všechny nehty a můj výsledek se mi vůbec nelíbil. Na těch jejích nehtech jsou tak krásné a na těch mých pidižvíkách to bylo tak přeplácané. Tak jsem udělala nejjednodušší způsob a nakonec jsem kytky nakreslila pouze na prsteníček. Nejdřív jsem si říkala, panebože to je hrůza, ale teď když na to tak koukám, tak se mi to moc líbí. A co vám? Jako základní barvu jsem zkusila dát Orly - Pure Porcelain. Lak je velmi světlý bílo šedo béžový a má vodovější konzistenci. Kryje ve dvou vrstvách, ale občas někde udělá lysinku a tak budete muset dát vrstvy tři. Ale já ho miluju, nosím ho celé léto na nohách a docela i na rukách. Další laky, které jsem použila na kytičky jsou Barry M - Red Wine, Maybelline - Passionate Red, Illamasqua - Bosh a trošku třpytek z China Glaze - Pom Pom.





12 komentářů:

  1. Ježiš to je krásný! Líbí se mi to víc, než "originál" v odkaze :) Ta barevná kombinace je skvělá a kytička nádherná! Jak si jí vytvořila? Fakt paráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :), vzala jsem si stylus (tečkovač) a vytvořila jsem pomocí teček obyč kytičku a pak jsem spojila lístky s prostředkem. Pak jsem pomocí měkkého štětce namočeného v odlakovači ťupkala po tý kytičce, aby se jakoby rozpila a vytvořila tak akvarelový efekt. Přidala třpytky a černé tečky a přetřela topem :).

      Vymazat
    2. No to mě právě zajímalo, jak jsou ty kytičky krásně rozpité. Děkuju za popis. A ještě jednou chválím, fakt paráda! :)

      Vymazat
  2. To je krása!!! Super barevně sladěné a ten Orly Ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné <3 Ten Orly lak je opravdu krásný, úžasný univerzální odstín *-* A ty kytičky jsou nádherné, celé je to takové éterické. Moc povedené!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný ten Orly. A tvůj nailart se mi také líbí o moc víc než originál :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, ten orly nosím docela často a je opravdu krásný

      Vymazat
  5. tiež sa pridávam k názoru, že je to lepšie ako originál

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se to líbí :), Orly lak je nádherný :).

    OdpovědětVymazat