čtvrtek 5. září 2013

Maybelline - Passionate Red

Ahojky. Konečně po delší době jsem si udělala trošku času na nějaké to foto a na článek. Jakmile začaly prázdniny nebo spíš jakmile začalo být hezky, tak jsme se s přítelem začali vydávat ven a všechen můj i jeho volný čas jsme využívali na to, abychom někam vyjeli. A proto články přicházely zřídka a za to se vám omlouvám. Dneska jsem si stihla dokonce projít snad všechny drogérie u nás a pár věcí jsem pokoupila. Využila jsem slevy v Rossmannu a koupila  si červený lak od Maybelline - Rouge Passion (což je asi kolekce) Passionate Red 08. Stál myslím 69,90 Kč. Velmi dobře se mi lakoval a kryl skoro v první vrstvě, ale já dala ze zvyku dvě. Na lahvičce je napsáno Forever strong, super stay 7 days, gel nail color (navždy silný, výdrž 7 dní, gelová barva), takže jsem zvědavá, jak dlouho mi bude držet :). Štěteček je plochý, docela široký a mírně dokulata střižený.  Na fotkách je lak bez topcoatu. Už máte nějaký lak od Maybelline?






4 komentáře:

  1. Jsem ráda, že ses nevytratila nadobro, docela mi chyběly tvé lakovací posty. Vybrala si hezkou barvu, já mám od super stay jednu nude barvu :) je na blogu, kdyby ses chtěla juknout.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu nude barvičku jsem taky koukala a rohodovala se jestli vzít tu anebo červenou, nakonec zvítězila červená, protože nude barev mám už dost :D

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Souhlasím :). Přes léto moc červenou nelakuju ale teď už zase začnu

      Vymazat