pondělí 9. září 2013

Loreal - Maui Wave

Loreal - Maui Wave jsem pořídila ve výprodeji v Rossmannu za 49,90Kč. Moc se mi tahle barvička zalíbila, ještě tam měli podobný s jemným shimmerem, ale já šáhla po týhle petrolejový krémovce. Když si zadáte do vyhledávače název Maui Wave vyleze vám spousta obrázků vln, které jsou k vidění u havajského ostrova Maui. Je to takový surfařský ráj, kde můžete vidět mega modré vlny a proto se asi Loreal rozhodl dát tomuto laku ten název :). Vždycky přemýšlím, kdy a k čemu budu lak nosit a tenhle lak se hodí určitě ke klasice: džíny, bílé tričko a možná i nějaký barevný doplněk. Zatím jsem ho lakovala jen jednou a hádejte co, opět mi udělal bublinky!! Já fakt nevím co to ten Loreal dává do těch laků, ale u každého laku od nich mi naskáčou bubliny!! Vím, že třeba Seche Vite je mírně schová, jenže mě už dochází a nový, který jsem si objednala, mi Česká pošta rozdrtila :(. Už jsem i minule psala, že když nedám podklad, tak jsou ty bubliny minimální, ale na druhou stranu je lak dobře pigmentovaný (kryl skoro v první vrstvě) a já pak nechci chodit se zažloutlýma nehtama. Takže fakt už nevím, jak jej mám lakovat, abych se tomuhle problému vyhla. Pokud někdo máte nějaký nápad tak sem s ním :D.






8 komentářů:

  1. Nádherná barva, opravdu. Já si pořídila z akce dva tyhle laky, Mystic Blue a Amazon Flower a naštěstí ani jeden mi bublinky nedělá. Nevim co s tim, aspoň , že byl za poloviční cenu, protože jinak by to naštvalo asi tak 2x tolik. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, asi mám prostě špatný podkladový lak anebo lakuju moc rychle a nenechám ty vrstvy proschnout :)

      Vymazat
  2. Krásná barva, krásný fotky, krásný drápky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná barva ale sakra proč mě ten Loreal neláká :-o

    OdpovědětVymazat
  4. taká zvláštna modrá, ale vďaka tomu je tento lak zaujímavý. mňa hneval len žltý exotic canaries, ostatné sa lakovali zatiaľ vždy bez problémov

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, zajímavá modrá. Mě to dělá snad každý odstín co mám :(

      Vymazat