středa 18. září 2013

Essence - Me & My Lover a Essence - Hey, Nude!

Na internetu jsem viděla už pár fotek pískových laků od Essence. Vlastním už jeden od Gabriella Salvete a nechtěla jsem kupovat už žádné další (teda až na tyhle od Barry M). Abych se přiznala, tak se mi ten pískový efekt moc nelíbí. Když jsem ale viděla fotky toho světlého od Essence, tak jsem si řekla, že těm pískovým dám ještě malou šanci, kor když jsou jen za 39,90Kč. 

Začnu od červeného, který nese název Me & My Lover. V lahvičce je základní červená tekutina a v ní plave spousta zlatavého a červeného shimmeru a třpyteček. Pro plné krytí stačí dvě slabé vrstvičky a myslím, že na kratší nehtíky by bohatě stačila pouze jedna. Když jsem dávala tu první vrstvu, tak byla barva spíš malinová, ale v druhé vrstvě už je barva opravdu jen červená. Myslela jsem, že se bude víc blýskat, ale moc toho zlatavého shimmeru na nehtech nevidím. Každopádně to bude asi můj Vánoční lak. No jo no, už myslím na Vánoce a ani se mi nedivte, když máme venku 8 stupňů :D.





Hey, Nude! je název toho druhého světlého laku a ten bude asi opravdu můj oblíbený. Barva je světlá béžová a obsahuje stříbrné a šedé třpytky. Pro plné krytí budete potřebovat dvě až tři vrstvy anebo zkuste dát nějaký podkladový lak stejné barvy a na to třeba jen slabou vrstvičku Hey, Nude!. Já jsem vám nafotila jak vypadá lak v jedné vrstvě a na další fotkách mám vrstvy pouze dvě. V té první lak vypadá jako bílý cukříček nebo sněhový poprašek.

1 vrstva



2 vrstvy




17 komentářů:

  1. Doufám, že ty nové laky od Barryho k nám dorazí :)
    Hey Nude! se mi líbí, ale bojím se výdrže, protože i jejich krémové laky se loupou hned první den :( A se třpytkama to bude ještě horší...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem měla nalakovaný malíček (měla jsem každý prst jinak, takovou nude manikúru) a s podlakem Opi a matným topem od Flormaru mi v pohodě vydržel tři dny. Pak jsem ho nepoškozený odlakovala. Musím podotknout, že malíček je u mě docela držák laků :D

      Vymazat
  2. Ten Nude je moc pěknej :-) asi se na něho mrknu ...

    OdpovědětVymazat
  3. Teda ty od Barry M vypadají hodně dobře. A z Essence se mi líbí Hey Nude!, ten je vážně pěkný, červený mě nijak nezaujal. A teď si nejsem jistá, jestli ten světlý potřebuju, nebo ne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě potřebuješ :D. Je moc pěkný, ale ty Barry M chcichcichci :D

      Vymazat
  4. Moc krásné :) Pro ten červený si musim skočit :)

    OdpovědětVymazat
  5. Oba odstíny mám taky a líbí se mi. Obzvlášť Hey nude je nádherný, takový éterický :) S výdrží jsem problém neměla, ale teda musím říct, že mi schly věčnost.... To byla katastrofa, i po několika hodinách byl lak pořád měkký a to s vrstvením vůbec nespěchám, pauzy dělám dostatečné. Tady mě naštvalo, že nemůžu použít rychleschnoucí top coat (jako mohla bych, ale to by zničilo efekt že :D i když jsem viděla ten červený s top coatem a výsledek byl opravdu nádherný, přišlo mi, že pak právě ty třpytky vystouply víc a lak byl krásně blištivý). A ty Barry M jsou boží, mám tam už pár odstínů vyhlídnutých, tak snad budou k dostání i na šminkách.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus přes ně matný top coat. Na kráse jim neubere, za to zrychlí schnutí. Barry M chci taky :)

      Vymazat
  6. Nejvíce se mi líbí taky asi ten nude, ale do nich nepůjdu myslím, že ty od GS mi stačí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě taky žádné už nechtěla, ale ten světlý je docela pěkný, uvidím jestli pak objednám nějaký ty od Barry M :D

      Vymazat
  7. Paaráda, čekala jsem, kdy se tu objeví nějaký z těch nových laků :o) Já teda pískový efekt klidně oželím, ale krásné jsou oba :o) A jak jsou na tom s výdrží? Udělali s tím něco, nebo je to pořád tragédie? Protože jinak nezbyde, než je nechat v regále, nehledě na to, jak krásné barvičky to jsou :-/ Teď mám na rukách The boy next door a úplně z něho rostu :D
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel výdrž moc neposoudím, v práci mi nevydrží skoro nic jeden či dva dny a hlavně jsem jela na dovolenou a odlakovala jsem je brzy po nalakování. Ale až budu lakovat příště, tak dám určitě vědět :)

      Vymazat
  8. Essence už má taky pískové laky? sakra, díky té škole mi toho dost utíká :D každopádně oba vypadají moc hezky. červený má ale i GS, tak se pravděpodobně kouknu jen po tom v nude odstínu, ten totiž vypadá opravdu božsky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano na to že essence má pískové laky a ano, nude vypadá opravdu božsky, jako cukříček :D

      Vymazat
  9. Koupila jsem si ten světlý, ale zatím nezkoušela. Ale i ten červený nevypadá marně. Mám tyhle pískové ráda :)

    OdpovědětVymazat