středa 24. července 2013

Sally Hansen - Back To The Fuchsia

Jelikož mám kartičku do DM drogérie a hodně dlouho jsem si nevytiskla žádnou slevu, tak jsem měla už nasbíráno docela dost bodů. Proto jsem si vzala 150 bodovou knížku a překvapení na mě čekalo v podobě slevy na lak od Sally Hansen complete salon manicure, myslím, že byl za 129,- Kč. Když už jsem tam byla, tak mě zaujaly nový laky s třpytkama od S-he. Vzala jsem růžový 122/005 v domnění, že to bude určitě super lak napodobující Essence - Night In Vegas. Back To The Fuchsia je super lak. Opravdu bych tyhle laky od SH complete salon manicure přirovnala k Opi. Širší štěteček, který je mírně dokulata střižený, barva dobře pigmentovaná, stačí dvě opravdu hooodně slabší vrstvy k plnýmu krytí. Krásný lesk a docela i výdrž. Barvička krásně šťavnatá fuchsiová, prostě růžová s kapičkou fialový. Lak obsahuje velmi jemný modrý shimmer, který laku dodává šmrnc. Prostě samá chvála ♥. No a co bych řekla k S-he? Děs a děs a hrůza a hrůza. Tohle se opravdu nepovedlo. Lak obsahuje různobarevné střípky, jakoby natrhaný alobal na minikousíčky, který jsou různě velký a mají různý tvar. A ty střípky se topí v průhledné růžové tekutině. Zkusila jsem dát jednu vrstvu přes SH a hrůza. Trčí to na všechny světový strany, na nehet dostanete těch střípků opravdu málo. Ani nevím jestli bych ještě chtěla něco s tímhle lakem zkoušet. Nezkoušely jste tyhle laky některá?


 



 






18 komentářů:

  1. Celkově jsou laky os S-he nepovedený.. Jeden mi schnul 3 hodiny a pak když jsem do něj dloubla, tak byl pořád měkký, takže šel rychle odlakovačem dolů a celý lak do koše. Ale Sally hansen má krásný barvy a velmi dobrou kvalitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jeden bílý co mám od S-He je docela dobrý, ale tyhle šupiny poletí :)

      Vymazat
  2. Krásná růžová barvička. Jinak se třpytkovými laky od S-he zkušenosti nemám, doma mám jen pár laků od S-he, ale je to podprůměrná kvalita.

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna včera jsem v DM na ty S-he koukala, ale s klidným srdcem jsem je tam nechala. Já tuhle značku prostě nemusím... Ale SH je krásný!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, asi už nic jinýho od S-He nekoupím, radši našetřím na jiný lepší :D

      Vymazat
  4. Nádherný lak <3 Na léto fakt šťavnatá barva :) A SH mají úžasné laky!
    A k té kolekci od S-he, jak mi přišel domů leták z DM, tak jsem si jich hned všimla, i těch neonek a říkala si, že budou super, konečně něco pěkného a trochu jiného (teda hlavně tyhle flakies, neonky nejsou tak neobvyklé :D) No, ale vzhledem k předchozí (nedobré) zkušenosti se S-he laky a ne zrovna nejnižší cenou v poměru k tragické kvalitě jsem čekala a pořád hledala nějaké kloudné reviews.. A pak to přišlo :D Neon laky nekryjí ani v deseti vrstvách, bublinkují a prostě hrůza a flakies... sklíčka vůbec nejdou nabrat, když už se nějaké povede vylovit, tak jak říkáš, trčí na všechny strany a někde jsem dokonce viděla na swatchi snad 4 vrstvy, kdy slečna vrstvila a vrstvila, aby něco z toho laku vytáhla na nehty :D efekt byl otřesný, samé hrboly, hrudky, i z fotek patrná hustota nanesených vrstev, trčící střípky a miliony bublinek :D :D :D Takže když jsem je pak v obchodě viděla a i když v lahvičce vypadají opravdu krásně chutně, tak jsem je tam s klidným svědomím nechala... Díky bohu za recenze! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a že já blbka jsem se na racenze nekoukla a koupila ho :D, holt asi poletí do koše

      Vymazat
  5. Já si tenhle lak od SH koupila ve slevě za 125 a ještě s přibaleným pilníkem :). Tenkrát za ten slevový kupon jsem měla Fairy Teal, taky s pilníčkem :). Souhlasím s tebou, že se lakujou parádně :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já kupovala loni jiný s tím pilníkem za 125 a doufám, že zase budou nějaké ty slevy, tohle určitě není poslední SH co jsem kupovala :)

      Vymazat
  6. No ja mám podobný ako S-he lak od Opi - I Lily Love You. Tiež sú to také črepinky v ružovej priehľadnej tekutine a mám ho moc rada. Tiež má síce hrubý povrch, ale keď dám poriadnu vrstvu nadlaku, dá sa to prežiť :-)

    OdpovědětVymazat
  7. heh, u vás tie she už sú, u nás ešte nie, aspoň nie v našom meste. ja som ich videla ako "sneak peek" a odvtedy som ich čekovala. tento týždeň som si o nich všetkých prečítala jednu recenziu a chuť na ne ma prešla :-( máš z toho rovnaké dojmy ako Taya, takže asi sa na to radšej vykašlem a nekúpim si ich

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě je lepší si ho nekoupit, je to s ním hrůza :)

      Vymazat
  8. Máš nádherné nehty! A krásná barvička :))

    OdpovědětVymazat
  9. Růžovou moc nemusím ale tahle! Nejkrasnější, nádherný, luxusní a nejlepší!!! Díky tvé recenzi můj první růžový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, už se těším až bude tepleji a já budu mít chuť jí nalakovat :)

      Vymazat