úterý 23. července 2013

Loreal - Flamingo Pink

Čauky. Taky si tak užíváte to teploučko a sluníčko jako já? Sice jdu zítra a pozítří do práce zas až do večera, ale jinak každou volnou chvíli co mám, se snažím trávit někde venku u vody. Když jsem nedávno zase lítala po drogériích, objevila jsem Loreal - Flamingo Pink.  V lahvičce nádherná neonová růžová s kapkou červený. A jaký rozčarování bylo, když jsem tohohle plameňáka nalakovala? Lak mi už nepřišel tak růžový, ale spíš jako červený s kapkou růžové. A moc se mi to teda nelíbilo. Takže jsem musela vyzkoušet, jak bude vypadat na bílém podkladu. Takže jsem nalakovala prsteníček bílou a na to jsem dala jednu vrstvičku Flamingo Pink. Rozdíl můžete vidět na fotkách. Lak má trošku želé konzistenci a kryje ve dvou vrstvách, fotky jsou bez nadlaku a opět mi udělal bublinky.






8 komentářů:

  1. Je to rozdíl teda s bílým podkladem, s ním sedí spíš i barva v lahvičce. Ale na nehtech se mi líbí obě varianty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho právě koupila kvůli tý barvě v lahvičce a je jí spíš podobná ta s tím bílým podkladem.

      Vymazat
  2. mně se zase tahle barva moc líbí.. dokonce bych i preferovala variantu bez bílého podkladu.. no, sto lidí, sto chutí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, mě se zas líbí víc ta s bílým podkladem :D

      Vymazat
  3. Vyzerá pekne, ale s bielym podkladom predsa len o niečo krajšie podľa mňa :)

    OdpovědětVymazat
  4. no veru cez ten biely podklad je to omnoho krajasia farba :)
    ja mam od lorealu jeden, takej malinovej farby (a to asi prvy a posledny co som od nich kupila) je to des, neda sa to lakovat, robi diery a bublinkuje..najprv som myslela ze to ja som taka nesikovna, ale nie, fakt je taky hrozny zlozenim, farba je to pekna, ale co z toho ked ho nenavidim pri lakovani :D

    OdpovědětVymazat