pátek 12. července 2013

Astor - Satin Pink

Tyhle laky od Astoru moc u blogerek nevídám. Měla jsem z DMka nějakou tu slevu přesně na tyhle Lacque Deluxe laky od Astoru a když jsem projížděla barvy a fotky na netu, tak mi věřte, že jich moc není... A když už nějaký jsou, tak zase nejsou ty laky v drogérce. A tak jsem se vyprdla na vybírání odstínů a šáhla po prvním, který se mi líbil. Na víčku Astor píše, že mají New salon Pro Brush a já musím říct, že se mi s ním pracovalo skvěle. Štěteček je totiž širší a placatý, do rovna střižený a HLAVNĚ je jemňoučký, krásně poddajný a úplně se klouže po nehtu. Nikde nic netrčí, nikde není špatně zastřižený. Paráda. S barvou je to už horší. Je to lak vhodný na francouzskou nebo na sandwich manikúru. Na fotkách můžete vidět dvě vrstvičky Satin Pink a řekla bych, že název opravdu sedí. Nepoužila jsem top coat a přesto se lak nádherně leskne. Asi koupím ještě nějaký barevný, protože tenhle lak je pro mě velké a milé překvapení.




6 komentářů:

  1. Tenhle lak se mi teda líbí moc. Ani mi nevadí, že není na 100% krycí, protože to na mě zkrátka působí tak čistě a elegantně. Jinak já teď strašně ulítávám na těch Astor Fashion studio, ty jsou bezva. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, přesně tak jak říkáš, čistý a elegantní. Astor Fashion studio jsem ještě nezkoušela ;)

      Vymazat
  2. Dala bych ještě pár vrstviček:D:D:D Vypadá hezky:))

    OdpovědětVymazat
  3. keď tu u teba vidím nejaké takéto laky, mám chuť si ostrihať nechty a kúpiť si ich. ja takéto odtiene obchádzam, lebo viem, že by mi presvitali končeky a musela by som dávať veľa vrstiev, ale keď to vidím na týchto fotkách, nevyzerá to až tak strašne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se to zase právě takhle líbí, nevadí mi když prosvíají konečky, je to takový jemný. Ale taky jak u kterýho laku, někdy když nekryje tak bych vraždila :D, např. u některých červených a růžových.

      Vymazat