úterý 18. června 2013

Loreal - Sex On The Peach

Ahojky. Vím, že je to fakt dlouhá doba, kdy jsem vůbec napsala nějaký ten článek.. Bohužel ty letošní povodně způsobily výpadky proudu a zároveň výpadky internetu, takže nehty jsem si sice lakovala a někdy i fotila, ale bohužel hodit na blog jsem to nemohla. Když byla nějaká ta sleva v Rossmannu na celý sortiment Loreal, zakoupila jsem si Sex On The Peach. Viděla jsem ho myslím na někom z Omlazka a docela se mi zalíbil. Bohužel jsem v rozpacích, protože barva je to pěkná, ale... Ale prostě tyhle laky opravdu bublinkují. Možná jste to už někde četli a já teď musím potvrdit, že je to tak. Na těhle fotkách je lak perfektní. Lakovala jsem ho opravdu jen na focení a to tentokrát bez podkladovýho laku a pak i bez nadlaku (všimněte si, že je krásně lesklý i bez toho topu). Použila jsem dvě vrstvy a neobjevila se ani bublinka. Dva dny na to jsem ho lakovala jakože normální manikúru, takže s base i top coatem. Skoro už při první vrstvě mi naskákaly bubliny. Že by to dělal podklad? Nezkoušely jste některá lakovat na různý base coaty a nepřišly jste na kterém nebublinkují laky od Lorealu? Já zatím ne :D





15 komentářů:

  1. Tak ten je vážně nádhernej. Škoda, že se neumí chovat...:D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám ho taky a jak jsem se teď dočetla u sebe na blogu, tak mi taky zahrál na nervy :D Ale jaký podklad jsem pod něj dávala už si nevzpomínám. Nejspíš něco od FS, možná vápník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě dávala Zpevňovač od FS, asi ho zkusím příště nahradit :)

      Vymazat
  3. Jéj, ten je nádherný! Ja nemám lak od Loreal ani jeden (teda vlastne jeden prastarý magnetický) tak nemám skúsenosť. Len viem, že občas sa mi bublinky nejakým zázrakom podarí zminǐalizovať nadlakom Seche Vite. Ale sama netuším prečo to funguje ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ;).O tom Seche Vite vím, taky mi schová bublinky, jenže laky se SV mi na nehtech vydrží tak den dva, kdežto s Essence Better than gel nails mi vydrží klidně i čtyři :)

      Vymazat
  4. škoda, že tento nemali vo výpredaji u nás :-D asi bol už vypredaný, lebo je nádherný. ja som lakovala zatiaľ len na fotku, takže bez podkladu, no ale ak je to tak, tak podklad radšej nebudem dávať a uvidíme, čo mi to spraví s nechtami, alebo ho radšej dám a ako poistku dám glitrový navrch, ak by neposlúchal. ďalší asi teda spravím s podkladovým a uvidím, čo na to povie :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky způsob jak se vyhnout bublinám, dát na to třpytky :D. Tak to mě nenapadlo :)

      Vymazat
  5. Vypadá moc pěkně, ale já mám na léto radši výraznější barvičky...ale na opálené pokožce by tenhle být špatný nemusel :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řekla bych, že bude slušet úplně každé pokožce :). Nejvíc by se mi líbil asi na bleduli :D

      Vymazat
  6. Přesně tento lak jsem si nedávno koupila :).

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ho taky a vůbec mi nezlobí. Jako podklad dávám od Avonu gel strength base coat a vše je v pohodě. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. tak mě zas tyhle laky hrozně vyhovují,ve slevě jsem koupila už asi 4 a jsou supr, drží, nepruhují, nebublají :)

    OdpovědětVymazat