pondělí 13. května 2013

S-he - 120

Tak doufám, že název laku S-he je opravdu 120. Na straně je totiž 121/120, ale ta 120 je mnohem větší. A zespodu lahvičky je 120 a menším písmem 1030. No vyznejte se v tom... Nejsou opravdu lepší názvy? Když jsem nedávno u Cácorky viděla lak od Fleur de Santé, tak jsem začala hledat nějaký podobný z drogérie. Nejdřív jsem zkusila lak od Essence tenhle. To ale opravdu nebylo ono. A tak jsem hledala dál. Narazila jsem na tenhle od S-he Stylezone a je to skoro to co jsem si představovala. Bílo mléčný ne moc dobře krycí základ s jemnými stříbrnými třpytkami. Na fotkách vidíte dvě vrstvy laku s top coatem. Pro plný krytí byste potřebovali tři až čtyři. Mě se to ale líbí takhle :). Je to takový krásně čistý, jemný a přitom mírně třpytivý, skoro by se dalo říct, že je to vhodný lak na svatbu. Poslední dobou jsem blázen do světlejších barev, skoro bílý i růžový a fialkový laky bych teď lakovala furt ♥. 120ka se mi lakovala docela dobře. Má kulatý, docela hubený a dlouhý štěteček, se kterým se mi špatně lakují jen palce. Jinak mě vždycky rozčilovalo, když jsem zavírala lak, že to čtvercové víčko nikdy nebylo ve stejné linii jako lahvička. Až pak u některé blogerky jsem se dočetla, že třeba u značky Illamasqua se dá to čtvercové víčko dát pryč a zůstane jen malé kulaté s takovýma zoubkama. Tak jsem to zkusila a světe div se, u S-he to jde taky :D. Takže kdyby se vám třeba při lakování drželo to čtvercové blbě, tak ho zkuste tahem nahoru sundat...





22 komentářů:

  1. Vypadá moc hezky ve 2 vrstvách :) Ale možná víc se mi líbí ten Fleur de Santé :) A jak ti vydrží? Mám jeden starší s-he a vážně nic moc :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky líbí víc ten FdS, má totiž ještě nádech do růžova a je takovej jemnější, bohužel jsem v drogérii (ne parfumérii) žádný jiný podobný nenašla, takže až ho někdo najdete, tak mi dejte vědět :)

      Vymazat
    2. Výdrž nemůžu zatím posoudit. Zkoušela jsem nově NYC Turbo Dry Top Coat a s ním teda lak vydrží, ale na druhou stranu jsem měla už po jednom dni v práci porpaskaný povrch po celém nehtu. Lak držel, ale ten top coat celý popraskal, skoro to sice nebylo vidět, ale já se na to nemohla už po 2 dnech koukat, takže šel dolů..

      Vymazat
    3. Přesně to samé mi NYC dělá taky - druhý, třetí den povrch úplně popraská...

      Vymazat
    4. On to asi opravdu tak vytvrdí, že prostě různými nárazy to popraská. Občas mi to dělá Seche Vite, ale ne vždy..

      Vymazat
  2. Krásná barva a efekt, moc pěkný lak. Akorát já jsem si lak této značky koupila naposledy v těch starších baleních a po jednom vyzkoušení jsem už žádný nekoupila. S výdrží nemám problém u žádných laků, ale u S-he šlo o schnutí... ten lak schnul týden jako xD xD Katastrofa... Jak obměnili sortiment, tak jsem na spoustě blozích viděla swatche a odstíny mají teda některé fakt nádherné, ale předchozí zkušenost mě pořád odrazuje.... Tak bych se chtěla zeptat, jak je to s tím schnutím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna u tohohle laku jsem zkoušela NYC Turbo Dry Top Coat a uschlo to skoro stejně rychle jako se Seche Vite, tak 15-30min a mohla jsem dělat skoro co jsem chtěla, se schnutím problém určitě nevidím, pokud máš tedy sušič laku..

      Vymazat
  3. Tenhle je pro mě lepší a hezčí než FdS ;) Sluší ti a možná o něm začnu přemýšlet.

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá moc hezky, ale nevím, mám k S-he lakům nějaký - no ne odpor - ale nějak se mi je nechce kupovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, já mám dohromady tři a víc jich asi ani nebude. Když jsem v DM tak ke stojanu s S-he kosmetikou skoro nechodím. Na druhou stranu jsem chtěla ten lak podobný FdS a S-he byl jediný stojan, který měl podobný lak :)

      Vymazat
  5. Musím říct, že S-he se mi líbí asi víc jak FdS :)A moc ti sluší! ;) Ale nemám S-he laky vůbec ráda, jsou mi protivný ty jejich hranatý lahvičky :D No uvidíme, uvidíme, jestli pro něj skočím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky ti :), já mám hranatý docela ráda. Dobře se mi skladujou ;)

      Vymazat
  6. Páni, tak ten se mi moc líbí, to se po něm asi poohlídnu. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc hezký, dokážu si představit i na zimní motivy :o) Mnohem hezčí než FdS :-)
    Že víčko nekopíruje hrany lahvičky ještě nějak přežiju. Ale stalo se mi s lakama od Avonu, že odšroubovávám lahvičku, jenže v ruce mi zůstane pouze víčko a štěteček s malým kouskem plastu zůstal přilepený k lahvičce zaschlým lakem od posledního použití. Takže odlomit štěteček, nasadit víčko, znovu odšroubovat. Jenže nikdy už štěteček nedostaneš do víčka v původní poloze a máš ho pak v hranatém víčku nakřivo... grrrr... A nemá cenu se od toho patlat a rukama ho tam nasazovat rovně, protože v budoucnu se to stane znova ;-)
    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u Avon laků se mi stalo taky, že mi zůstalo to hranatý v ruce a já musela šroubovat ten pahýlek, který tam zůstal. Ale u S-he to je právě schválně, že to hranatý můžeš lehce sundat a mít tam kulatý ;)

      Vymazat
  8. tak tenhle lak mám a dost mě zklamal, dělal mi strašný pruhy...možná to zkusím ještě někdy a nebo se ho zbavím, fakt se mi to nelíbilo a skoro žádný lak je nedělá už, když dám víc jak dvě vrstvy, nechápu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná vadný kus? Mě to šlo jak po másle :O

      Vymazat
    2. nevím, vypadalo to hrozně a nekryl ani ve trech vrstvách...škoda

      Vymazat
    3. Mě stačily dvě, sice mi prosvítají bílé konečky, ale líbí se mi to tak.. Jinak S-he laky moc nemusím..

      Vymazat
  9. No tak to musím skúsiť, to ich zatváranie je fakt des. A tento vyzerá super, možno S-he vezmem ešte na milosť, tieto ich nové verzie mi moc nesedia, staršie boli lepšie. Dík.

    OdpovědětVymazat