čtvrtek 7. března 2013

Orly - Wild Wisteria; Nubar - Petunia Sparkle

Tyhle dva laky jsem vyhrála v giveaway u Soni a mám z nich rozporuplné pocity. Orly - Wild Wisteria je krásný tmavě fialový krémový lak, který schne do parádního lesku. Lakovala jsem dvě vrstvy a ta fialová je opravdu hodně tmavá, až skoro černá. Moc se mi tenhle lak líbí a obecně bych chtěla vychválit Orly laky. Tenhle je teprve druhý, který jsem mohla použít a vždycky se mi s nima skvěle pracuje, skvěle drží a mají i celkem dobrou pigmentaci. Jen bohužel, že já fialovou barvu vůbec (rozuměj opravdu VŮBEC) nenosím. Jenže se mi s ním kvůli tomu nechce loučit. K čemu ho mám nosit, když nenosím nic fialovýho? A teď babo raď :D. Druhým lakem je Nubar - Petunia Sparkle. Hoodně glitrový lak purpurové barvy. Prostě něco mezi růžovou a fialovou. Kryje ve dvou vrstvách, takže opravdu obsahuje hooodně glitrů a odlakovat ho byl porod a to i když jsem použila alobalovou techniku. Třpytky byly prostě všude :D.








7 komentářů:

  1. ten Nubar bych brala, mám ráda fialovou no a ty trpytky se sice blbě odlakovávají, ale s trochu trpělivosti to jde ;-) má ten Nubar taky takovou tekutější konzistenci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě že nemá. Je úplně hutný, kryje skoro v jedné vrstvě, dvě určitě postačí. Jinak mám taky spíš zkušenost že Nubar bývá tekutější..

      Vymazat
  2. teda, oba sú krásne, ale spolu s úplne úžasné, hotová dokonalosť

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Nubar jsem hrozně moc chtěla :D!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak promiň nó :), snad budeš mít štěstí příště ty ;)

      Vymazat
  4. Nubar přes Orly vypadá úplně perfektně! Já fialovou taky moc nenosím, takže co se týká Orly, plně chápu :D Jinak co do kvality se mi zdál hodně dobrý, tak třeba poslouží někomu jinému :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba jo :), kamarádka už o něj projevila zájem ale loučit se mi s ním moc nechce :)

      Vymazat