čtvrtek 21. března 2013

Catrice - Raspberry Fields Forever

V našem městě máme celkem tři velký drogérie. DM, Rossmann a Teta drogérii (dříve Schlecker). Máme samozřejmě i jiné, menší, jako třeba drogérie u Iny, vietnamčíky atd... A nevím proč, ale ani v jedný z nich jsem nenašla Catrice kosmetiku. Jen v Rossmannu a to jen občas a to tam zrovna byl pouze jeden lak ve výprodeji :(. A proto, když jsem byla naposledy v Drážďanech, jsem si nějaký Catrice lak musela koupit. Měli ho v DM drogérii (bohužel už nevím za kolik) a já prostě nechápu, proč by stejně velký stojan s Catrice nemohl být i u nás. Raspberry Fields Forever je krásná malinová krémovka. Má trošku podobnou konzistenci jako jelly laky a skvěle se nanáší. Kryje v pohodě ve dvou slabších vrstvičkách. Kde sháníte Catrice kosmetiku vy?







11 komentářů:

  1. Podľa mňa je v skutočnosti ešte krajší a malinovejší :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No určitě, bohužel jsem fotila, když zrovna nebyly ideální podmínky :)

      Vymazat
  2. Je krásný :) Taky jsem na něj koukala a nakonec vrátila, shame on me ...
    Jinak Catrice nakupuji buď v Praze ve Vodičkově v Rossmannu nebo v Tescu v OC Smíchov a nově i v Kauflandu Na Vypichu (tohle mne vážně dostalo :D, není tam jediný stojan dekorativní kosmetika a najednou tam dají téměř nesehnatelnou Catrice).
    Vím, že je ještě Catrice v Rossmannu v Mělníku.
    A když jedu do Německa, tak tam taky společně s p2, Baleo a Alverde (tam je i v dm) nebo Alterrou v Rossmannech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z Litoměřic a tady fakt Catrice v nedohlednu, už ani limitky. Když se někam dostanu, kde je mají, budu toho muset koupit víc :D

      Vymazat
  3. Môj najobľúbenejší lak od Catrice. Vydrží mi síce iba pár dní, ale tá farba! <3

    OdpovědětVymazat
  4. jsem na tom stejně.. nikde v okolí Catrice není a je to sakra škoda! dříve do Rossmanna chodily alespon limitky, ale ted už ani to ne.. je to fakt škoda, zrovna Catrice má snad jedny nezhezších barev laků..

    OdpovědětVymazat
  5. krásná barvička, laky od Catrice jsou zatím nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  6. Tak já jsem si vždycky chtěla koupit něco od Catrice a tady u nás nikdy nebyla. Do Německa, Rakouska atd se moc nedostanu, takže taky nic. A jelikož do školy jezdím do Ostravy, tak jsem myslela, že aspoň v takovém městě by se Catrice mohla objevit, ale ať jsem hledala sebevíc, tak prostě nikde ani ťuk... No a pak se začaly v Rossmannu objevovat limitky od Catrice, z toho jsem byla nadšená až do doby, jak říká i Luci, než po pár měsících chodit přestaly a už se žádná neobjevila... Takže na několik měsíců vůbec nic a potom u nás v Opavě postavili nový "obchoďák", kde je i Rossmann. A když jsem tam vlezla a uviděla celý stojan s Catrice, tak jsem málem skákala dva metry vysoko xD xD Takže jsem moc ráda, že ho tady máme, protože většinou všechno bývá nejlépe k dostání v Praze, ale pro nás z druhého konce republiky je to docela k ničemu... Teď od února měli výprodeje nějakých věcí a inovovali laky, takže byly všechny ve výprodeji. A protože mám jejich laky strašně ráda, tak jsem jich koupila tolik, že je pomalu nemám kam dávat xD Ale za 30 kaček, no nekup to... xD xD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že jsem na druhé straně republiky jak k Ostravě, tak i k Praze. Ale já se dočkám, nebo si pro Catrice zajedu někam kde bude k sehnání :)

      Vymazat
  7. Mám ho tiež, veľmo super lak, ale to ho fakt v DM nemáte. Tu je v každej DM, bola by som rovnako bezradná keby sa nedali zohnať. Lacné, pekné farby, kvalitka akorát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem úplně vyřízená. V Rossmannu se objevil nový stojan a na dálku to vypadalo jako Catrice laky, tak jsem se zaradovala a když jsem přišla blíž tak to byly laky od Coloramy. U nás v Litoměřicích teda k sehnání Ctrice nejsou :(...

      Vymazat