čtvrtek 7. února 2013

Color Club - Mighty Brights kolekce

K téhle kolekci jsem se dostala díky Ivě z Labradoora.com. Vyhrála jsem jí v Giveaway a tímto chci ještě jednou poděkovat. Je to mini kolekce čtyř různých neonkových laků. Sice u nás včera na chvíli svítilo sluníčko, ale zachytit všechny barvy tak, aby odpovídaly skutečnosti se mi asi moc nepodařilo. Kor u Amp´d Up mám ty fotky takový rozmazaný... No snad aspoň něco z toho vykoukáte :).


Lazer Pink je parádní slaďoučká neonka. Je to taková ta růžová alá cukrová vata a do toho pěkně svítí. Jen ty vrstvy pro plný krytí nejsou nic moc. Musela jsem dát tři. V první vrstvě mi dělala lysinky a byla skoro průhledná. V druhý vrstvě už skoro kryla jenže mi opět dělala lysinky a nehet jsem měla nerovnoměrně pokrytý barvou, takže proto ta třetí vrstva. Schla do polomatna a vlastně všechny laky z téhle mini kolekce jsem fotila bez nadlaku.





Power Play má fialkovou fuchsiovou barvičku. V první vrstvě mi zase opět dělal lysinky, ale druhá vrstvička už byla v pohodě. Až teď na fotkách vidím, že bych potřebovala třetí, aby mi neprosvítaly volné konce. Oproti fotkám je v reálu výraznější a tmavší.




Amp´d Up bude asi můj nejoblíbenější lak z téhle kolekce. Sice mám radši barvy růžové, ale tahle oranžáda je z nich prostě nejhezčí. Stačily pouze dvě vrstvy. Už skoro v první vrstvě kryl, ale dvě jsou prostě jistota :). Nanášel se z nich všech nejlíp a nedělal ty lysinky. Bohužel moje fotky tohohle laku vyšly nejhůř :(.




No a nejhorší lak nakonec. Limelight je limetkově zelený láček a pro mě se absolutně nehodí. Bohužel i konzistencí je prostě strašný. Teda nechci ho úplně hanit, ale i při třech vrstvách mi prosvítaly bílé konečky. V první vrstvě to vypadalo jako bych měla nehet mírně umazaný od zeleno žlutý barvy. Dělal lysiny, byl i v druhé vrstvě průhledný. Moc mi ani nesedl k odstínu mý kůže. Prostě tenhle lak asi moc používat nebudu... Jo a teď mě napadlo ho nalakovat na bílou, možná by to bylo lepší a barvička by vyšla taky jinak, no možná to s ním ještě zkusím :).





10 komentářů:

  1. Krásne sú všetky, ale mňa najviac zaujal ten zelený :-) Už aby bolo leto ;;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, léto bych už taky brala, chybí mi sluníčko a teplý dny :)

      Vymazat
  2. Souhlas - oranžový nádherný a ten zelený je fakt divný :)

    OdpovědětVymazat
  3. všechny laky jsou pěkné, ale na tvých nehtech se mi hrozně líbí ten první, i když já sama bych ho na sobě asi nesnesla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem dřív nesnesla nic jinýho než tělovky a dneska? Lakuju snad všechno :D

      Vymazat
  4. Mně se taky líbí všechny, ale nej je ten světle růžový.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tuhle výhru ti vážně závidím :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem happy, že jsem konečně něco vyhrála a přeju všem takový štěstí jako jsem měla já ;)

      Vymazat