pátek 16. listopadu 2012

Miss Sporty - 400

Další lak, který nemá název a přitom třeba Cherry Jam by neznělo špatně a docela by to k němu sedlo ;). Je to krásně červený jelly lak, což znamená mírně gelovou konzistenci. Nedávno jsem někde četla přirovnání ke krémovým a jelly lakům, prý se krémové laky dají přirovnat k rtěnkám a jelly laky k leskům na rty, protože jelly laky hůře kryjí. Já mám na fotkách dvě vrstvy a prosvítají mi konečky, kor když mi na nehty zasvítí slunce, či nějaké světlo. Dál se to dá přirovnat k želé či marmeládě a to konkrétně k malinový od mý mamky :o). Ta má taky takovou barvu. Jinak jsem se do téhle červené zamilovala a chci víc jelly laků, poradíte nějaký další vaše oblíbený želatinky? A nemusí být ani červený... 


6 komentářů:

  1. ten vypadá moc hezky, akorát na té druhé fotce je barva trochu tmavší.. která odpovídá spíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přijde mi, že na přímým světle je světlejší a jinak spíš odpovídá ta tmavší ;)

      Vymazat
  2. Catrice ,,Marilyn & Me"..červené želé s trblietkami..pripomína mi Vianoce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle google fotek vypadám zajímavě, u nás bohužel Catrice není k sehnání, ale pořídila jsem si podobný od Coloramy, tak někdy do budoucna nafotím na blog..

      Vymazat
  3. Moc se mi líbí, asi se po něm podívám. Já mám taky jedno oblíbené želé, ale je to no name značka, což je škoda, je takové fialkové, do budoucna nafotím :))

    OdpovědětVymazat