úterý 23. října 2012

Barry M - Bright Purple

Hurá, hurá, včera mi dorazil balíček z internetového obchůdku moješminky, který je super. Opravdu velmi dobrá komunikace, poštovné a balné při platbě předem na účet zdarma, k balíčku jsem obdržela i vzorečky očních stínů ♥.
Já se samozřejmě musela hned vrhnout na lak od značky Barry M - Bright Purple, což v překladu znamená jasná nachová. A já musím říct, že to je vážně krásná krémová barva. Na fotkách ji vidíte jak v denním světle (jestli se teda dá říct hnusný mlze denní světlo) a taky pod lampou. Kryje ve dvou vrstvičkách, jenže já musela tentokrát kvůli mý nešikovnosti lakovat tři, protože jsem si na prsteníčku a malíčku udělala lysiny. Prostě se mi začaly normálně klepat ruce a bylo to, no...





Miluju podzim, protože jsem se na podzim narodila, miluju pouštění draků a barevný listí, ale musí aspoň trošku svítit sluníčko, jak to máte vy? Taky už vám leze krkem ta mlha a bílá poklice co máme venku?

5 komentářů:

  1. Já mám podzim ráda, když není mokro. Jinak na objednávku na této stránce se také chystám, ale budu si muset počkat k Vánocům :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu stojí za to objednat, dostaneš vzorečky, poštovný zdarma, teda nechci dělat reklamu, ale byla jsem s objednávkou spokojená..

      Vymazat
  2. Já mám podzim taky ráda a vlastně mi ani nevadí mlha. Jinak se mi moc líbí tvůj vodoznak na fotkách, je parádní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za pochvalu :), vodoznak jsem dřív používala i na fotky mých šperků a teďka i na fotky láčků..

      Vymazat
  3. No ten je!
    Podzim? Dřív jsem ho milovala, teď mi nevadí. Ale mlha a ranní vlhko/tma/neviditelnost mi začíná docela vadit...

    OdpovědětVymazat