čtvrtek 18. října 2012

Avon - Midnight Plum a S-he - 240

Tak dneska vás asi tímto příspěvkem nepotěším. Avon - Midnight Plum je opravdu hoodně tmavá švestková barvička. Většinou mi u Avoňáckých laků stačí v pohodě dvě vrstvy, ale u téhle to teda ne. Laku jsem musela nanést vrstvy tři, strašně moc dělal lysiny a už při druhé vrstvě se ztratila ta švestková barva a na nehtech zůstala jen tmavá černo hnědá. No nevypadá to tak špatně, ale lakovat to byl porod. Dalším lakem je S-he - 240. A to je snad ještě horší než A-MP. Na fotce jsou taky tři vrstvy a ta barva je světlejší jak u předchozího laku, ale lakoval se snad ještě hůř. Ten štěteček je úzký, tvrdý, lak je jakoby vodový, ale zároveň se tak táhne. Taky dělal lysiny, proto ty tři vrstvy a jaký byl když jsem ho odlakovávala? No hrůza, vůbec to nešlo a i když jsem to drhla jak jsem mohla, tak mi furt zůstal lak u lůžka. No prostě ne děkuji, už žádný lak od S-he nechci.





4 komentáře:

  1. Ten Avon se mi líbí rozhodně víc. Štve mě když si pořídím nějakou úchvatnou barvičku a pak na nehtech je mnohem tmavší než v lahvičce. Nejčastěji to mám u modrých laků.

    OdpovědětVymazat
  2. ten Avon je jednoznacne najkrajsi!
    Inak pri oslavach 3 vyrocia mojho blogu ta pozyvam na prvu giveaway!
    Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Já po lacích Avon vždycky pokukuju v katalogu, ale už mě párkrát zklamaly. Mám Red wine a odstín se mi líbí, ale vůbec mi nevydrží, nějak divně se odlupuje. A u Wicked je ten samý problém jako tu píšeš - na nehtech je to prostě černá.

    Zuzka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avon laky jedině s dobrým podlakem a top coatem. Jinak jiný barvičky jsou vcelku dobrý :)

      Vymazat