úterý 4. září 2012

Černá, bílá, růžová?

Dneska jsem se inspirovala u mýho velmi oblíbenýho blogu ChitChatNails a zkusila jsem podle Marty nějaký to razítkování a lakování.. Teď ještě vymyslet co si k tomu vezmu do práce na sebe :D.  A jaký laky jsem k tomu použila? Růžová je Orly - Va Va Voom, je to neonová růžová (podle fotek sice moc ne, ale fotit večer pod lampou a ještě k tomu neonku asi nebyl moc dobrý nápad). Kryje v jedný vrstvě a zasychá do polomatna. Jako bílou jsem nalakovala China Glaze - Snow. A k tomu vám teda něco povím. Jako nalakovat krásně bílý nehty je teda něco. ChG mám jako značku ráda ale... Lak nekryje v jedný vrstvě, když budete šikovní, tak budou stačit vrstvy dvě. Má strááášně úzký štěteček, takže se špatně nanáší. Proužkuje. Někdo třeba nepoužívá nadlaky a kdybych na tuhle bílou nepoužila nadlak tak je teda nic moc. S nadlakem je to fakt krásná bílá a s razítkama se mi líbí ještě víc. Tak co na to říkáte?





4 komentáře:

  1. To je opravdu nádhera, mně se razítkování vůbec nedaří, mám sadu od essence a asi si pořídím konad.

    OdpovědětVymazat
  2. Krása :) Můžu se zeptat, co je to číslo destičky od Konadu? (nebo je to Essence?)
    Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to ani Konad ani Essence, je to XL destička B k dostání třeba na modeláži, každopádně je teď vyprodaná, takže ji můžeš koupit třeba i tady :)

      Vymazat
    2. Díky moc :)Podobnou jsem koupila na modeláži a i když mám ty profi laky, tak mi to s ní nejde - jako by byla málo hluboká (s Konadem mi to ale jde perfektně). Tak to asi nejdřív vyzkouším s tou mojí doma.
      Plně chápu, že ChitChatNails je i tvůj oblíbený blog, ta ženská je ohromná inspirace.

      Vymazat