neděle 26. ledna 2014

Opi - It's A Girl

Ahojky. Dneska vám chci představit další lak od Opi, který se opět velmi hodí na francouzskou manikúru. It's A Girl pochází z kolekce Pink Softshades 2010. Je to velmi průhledný narůžovělý láček, který schne do vysokého lesku. V první vrstvě je skoro průhledný a ani ho na nehtech nejde moc vidět :). V druhé vrstvě je už ale velmi pěkný a s bílými konci by mohl tvořit dokonalou francii. Ve třetí vrstvě už je skoro krycí a je hodně hodně růžový. Mě osobně se ale nejvíc líbí pouze ty dvě vrstvy. Každopádně jakmile přišla ta pravá zima (těch minus 8) tak přišlo i počasí vhodné na focení. Proto jsem vám It's A Girl nafotila přesně vrstvu po vrstvě, abyste viděli jak vypadá v celé své kráse. 

Jak snášíte zimu vy? Já mám docela ráda mráz a sníh, ale taky do toho musí být modrá obloha a svítit slunce. Vždycky mi prospěje menší procházka a pak šupšup domů do teploučka nalakovat a nafotit nehty ♥.

1 vrstva


2 vrstvy



3 vrstvy



úterý 21. ledna 2014

Gabriella Salvete - Eleganza

Ahojky. Určitě jste v poslední době zaznamenali trošku větší boom s pískovými laky od GS. Jejich řada Stars se opravdu hojně barevně rozrostla a já si jich pár koupila. A to proto, že momentálně na ně měli všude slevy. V Teta drogérii za 59,90 Kč, v Rossmannu za 62,90 Kč. Naštěstí u nás byli k sehnání i všechny odstíny a tak jsem si pořídila tři. Předtím jsem měla jen růžovou Princess a tu jsem darovala kamarádce, protože... Protože tahle hezká světlá prasátková růžová mi absolutně neslušela (jsem takový nažloutlý typ) a po dvou dnech nošení byl lak nehorázně špinavý. Sice držel jak přibitý, ale v tom hrubém povrchu se zachytávala špína a na té světlé to bylo opravdu vidět. (A nechci slyšet, ať si častějc myju ruce, protože žádná špindíra nejsem :D).

Ale abych se vrátila k té dnešní Gabriellce. Odstín Eleganza jsem chtěla hned, jak jsem ho uviděla a budu tady na něj pět jen chválu. Barvička je vínovo hnědo červeno stříbřito... krásná. Lak kryje ve dvou slabších vrstvách a schne do hrubého pískového povrchu. Přijde mi hrubší, než u odstínu Princess, ten mi přišel hladší. Taky třpytky jsou u laku Eleganza větší a víc výrazný. K výdrži mám jen toto, lak jsem nosila pouze na prsteníčku dva dny a byl netknutý. Po dvou dnech jsem si udělala ještě na prostředníčku trojúhelník a prostředníček přelákla ještě jednou vrstvou. A tahle manikúra mi vydržela ještě další tři dny. Lak byl pouze mírně ošoupaný na konečkách. Odlakovávala jsem vlastně jen kvůli Opíkovi, který byl už oprýskaný. Eleganzu jsem totiž nosila v kombinaci s Opi - You Callin' Me a Lyre ?. Tak a teď už jdeme na fotky...





a po dvou dnech s trojúhelníkem



A co vy říkáte na pískáče Gabriella Salvete Stars? Kolik jich máte a jaký odstíny?

úterý 7. ledna 2014

Vánoční láčky

Ahojky moje milé čtenářky. Doufám, že jste v poklidu přežily Vánoční svátky, dostaly hodně dárků, přežily bez úhony Silvestra a i Nový rok. Já měla předvánoční dny většinou pracovní, vánoční dny jsem strávila pobíháním po příbuzných, jak mých tak i přítelových a pak jsme s partou kamarádů odjeli na týden na chatu, kde jsem ani neměla signál na mobilu, natož internet. A tak jsem žila opravdu jen procházkama, odpočíváním, vařením, následně pojídáním a lehkým popíjením. Řeknu vám, že návrat do reality byl dost krutý. Mě se taaak nechtělo do práce, nejradši bych na chatě zůstala celý rok :D. Ale nebojte, vy jste mi chyběly a tak jsem vám nafotila moje dárečky, které jsem dostala od mamky a přítele ♥.

Od mamky jsem dostala tři laky značky BeYu. Kupovala je v Douglasu v Něměcku v Drážďanech. Už si nevzpomínám kolik stály (na parfums.cz 134Kč), ale měli je naprezentovaný v jedný dóze dohromady pouze tyhle tři barvy a já si řekla, že to je skvělý Vánoční trio. A mám tak hodnou mamušku, která mi láčky koupila jakoby k Vánocům, ale dostala jsem je hned. Takže jsem je mohla nosit už před Vánoci.

Od přítele jsem dostala vysněný lak a to Opi Matte top coat. Chtěla jsem si ho objednat přes ebay.com, ale když jsme jeli do Letňan dokoupit ještě nějaké vánoční dárky a šli jme kolem Sephory, dostali jsme kartičku na 20% slevu. Tak jsem se šla podívat za kolik mají tenhle matný top a přítel mi ho zabavil se slovy: "Furt lepší koupit ti tenhle i když to nebude překvapení, než že ti koupím nějakej, kterej už máš.". No prostě zlato ♥.

Začněme teda od začátku. Každý BeYu lak jsem nafotila bez top coatu a i s matným topem. Matný Opík je opravdu skvělý. Sice mi nepřijde tak extra matný jako byl lak od Essence, ale je krásně hladký, štěteček super měkký a poddajný.

BeYu - 609 má velmi zvláštní barvičku. Je to lesklý skoro zrcadlový lak bílé až mléčné barvy. Na fotkách jsou dvě vrstvy laku a jak můžete vidět, tak mi vyskákaly bubliny. První vrstva byla hrozná, vůbec se mi nedařil vykreslit oblouček a lak nehorázně pruhoval. Druhá vrstva to moc nezachránila, lak je pěkný, ale nevím jestli se s ním budu chtít ještě rozčilovat :D.



s Opi - Matte top coat


 BeYu - 607 je parádně zelený lak se zlatavým a zeleným shimmerem. Stačily dvě slabší vrstvy a nejvíc se mi líbí v matné verzi. Vyniknou totiž ty třpytečky. Oproti tomu světlému se tenhle lakoval perfektně. Ani bubliny a ani pruhy, možná proto jsem ho nafotila tolikrát :).




s Opi - Matte top coat




BeYu - 603 by měla vlastnit snad každá ženská. Je to perfektní červený lak s shimmerem. Je docela výrazný a já bych chtěla ještě podobný lak, ale o kapku tmavší. Láček kryje v jedné silnější, nebo ve dvou slabších vrstvách. Mírně proužkuje a občas mi vykoukne nějaká ta bublinka, ale to je spíš mojí zbrklostí :).




s Opi - Matte top coat



Možná jste si někdo všiml, že jsem dneska zapomněla přidat svůj podpis (watermark). Nějak mi blbne photoshop a jelikož jsem měla strašnou chuť napsat článek a nerozčilovat se s fotkama, tak dneska bez :).