středa 20. listopadu 2013

Listopadový Nailbox 2013

 Ahojky. U Veve jsem objevila nový zkrášlovací box, který je zaměřený na nehty. Musela jsem si samozřejmě hned objednat ten listopadový, když jsem ten říjnový nestihla. Naštěstí jsem měla v říjnu narozeniny a přítel mi řekl, že když mi nebude vadit, že přijde trošku později, tak že mi ho koupí jako dárek. No samo, že jsem souhlasila ♥. A tak když jsem přišla nedávno domů z práce a přítel mi předal zabalenou krabičku, byla jsem velmi natěšená. A tak vám dneska představím listopadový Nailbox

Krabička je relativně malá (10x10cm) a z měkčího kartonu. Hrany byly ozdobeny páskou s listím a s logem Nailboxu. Bohužel jsem fotky pořizovala jindy, než když jsem box rozbalovala a tak už neuvidíte, že byl box vycpaný materiálem sizzlepak, aby se zboží vevnitř nepoškodilo.



Tak a teď už jdeme na to co bylo uvnitř. Abych se přiznala, uvnitř byly nějaké letáčky a jakoby slevy na které jsem se ani nepodívala. Pak nesměl chybět seznam věcí, které Nailbox obsahuje. Tomu jsem věnovala pozornost až po tom co jsem vytáhla kus za kusem.



Multifunkční tyčinky jsou dřevěné špejličky, které jsou pokryté jakoby smirkem, takže jsou hrubé. Budou dobré, když si hodně zapiluju nehty, tak zespod nehtu mi vždy zůstane bordýlek a tímhle to určitě krásně vyčistím.


 Mini Tipy na francouzskou manikúru. Jsou fialové. No nevím, tímhle moc potěšená nejsem. Přítel mi poradil ať je přetřu bílým lakem, ale nevím jestli si chci něco lepit na moje jakž takž zdravý nehty.


Samolepky a šablony na francouzskou mani. Tak šablony na fr. man. bych možná i využila, ale je jich jen 5, takže je použiji maximálně při nějakém nail artu, kde nebudou všechny nehty stejné. Pak tu máme červené lístečky, které nejsou moc na fotce zřetelné a 3D růžové kytičky.


Skleněný pilník je skvělá věc. Už dlouhou dobu nepoužívám jiný a jsem ráda, že byl součástí Nailboxu. Chtěla jsem si totiž objednat nový a tenhle mi určitě přijde vhod.

 
Orly - Grand Dame lak na nehty. Není to nijak výrazný lak a je mléčně bílý, jistě ho tu v nejbližší době uvidíte. Tyhle laky mám moc ráda.

Mýdlo Auroville, které je kávové a přírodní a asi ho dám sestře, která má tyhle výrobky ráda.

Obecně se mi Nailbox líbí akorát jsem od něj čekala víc. Třeba místo těch jedněch samolepek nebo místo těch tipů třeba nějaký olejíček. Na ten jsem se těšila. Nevím jestli si mám objednat další prosincový box, který by mohl být Vánočně našláplý. Proto je to asi překvapení, že do posledních chvilek nevíte co v tom boxu bude... Co vy a Nailbox? Uvažujete o koupi?

Gabriella Salvete - 124

Ahojky. Dnešní lak, který vám chci ukázat se docela hodí k tomu dnešnímu počasí. Začíná být pěkně pochmurno a jestli vyjde ta jejich předpověď počasí, tak se můžeme těšit i na první snížek. Gabriella Salvete s číslem 124 je totiž docela chladný lak, který se určitě k tomu sněhu bude hodit. Když jsem šla do drogerie, kde jsem sháněla tělový lak s jemným shimmerem, narazila jsem na tuhle 124ku. Myslela jsem, že bude víc krémový a bude se méně třpytit. Znáte to, koupíte lak s shimmerem a ten lesk po nalakování zůstane jen v lahvičce a na nehtu nic. Tak s tímhle lakem to bylo přesně naopak :D. No jak to myslím tak to uvidíte na fotkách. Barva je jemná růžovo broskvová a shimmer je velmi výrazný stříbrný. Velmi málo kryje, na fotkách můžete vidět tři vrstvy a stejně mi na některých fotografiích prosvítají volné konečky nehtu. Co ale musím říct je to, že v drogérii jsem lahvičku neotevírala. A když jsem přišla domů a chtěla lak nalakovat, tak jsem byla překvapená. Vůbec mi nešel otevřít. Tak jsem začala nadávat a běžím za přítelem ať mi ho otevře. No a nic. Ani on to nedokázal. Nakonec musel dát lahvičku do svěráku a otevřít ji pomocí kleští. Bála jsem se, že ani to nepůjde a že se skleněná část rozbije, ale nakonec se podařilo. Lak byl špatně zavřený a tekutina vytekla do víčka a zaschla už asi při výrobě. Stalo se vám to někdy? Mě teda poprvé..






neděle 10. listopadu 2013

MaxFactor - Diva Pink

Ahojky. V lednu jste u mě mohli vidět láček od MaxFactor a dneska bych vám ráda ukázala jeho brášku. Kupovala jsem je oba najednou, ale řada na tohohle krasavce přišla až teď :D. Jak už jsem psala v tom lednovém příspěvku, tak lak mě stál 99,-Kč a kupovala jsem ho v DM drogerii. Jelikož jsem lak vytáhla po velmi dlouhé době, tak budu doufat, že je tenhle odstín stále k dostání. Barvička je zvláštní tmavší malinová růžová. Obsahuje jemňoučký shimmer, který je růžovo zlatavý a díky kterému lak mírně proužkuje. Naopak jsem velmi spokojená s pigmentací, stačily dvě slabší vrstvičky. A ještě se schnutím, ty dvě vrstvy byly snad do 15min suchý. N fotkách mi vyšel docela dost výrazně křiklavý, ale zas až tak nezáří. Fotit v tomhle světle je pro mě katastrofa, měla jsem čas na focení až po druhé hodině a to akorát začalo poprchávat a byla tma jak v pr...zadínce. Asi bych potřebovala vyrobit takovou tu krabičku na focení, viděli jste jí někdo? Nebo jí dokonce máte vyrobenou a fotíte v ní?




úterý 5. listopadu 2013

Catrice - Rosy One More Time

Ahojky milé čtenářky. Dneska vám ukážu lak od Catrice, který se jmenuje Rosy One More Time. Když jsem si ho v září kupovala moc se mi líbil ten stříbrný shimmer, který plave v meruňkové tekutině. Ano, Rosy podle mě není růžový lak, ale světle meruňkový. Bohužel lak není moc dobře pigmentovaný a proto jsem lakovala tři vrstvy, aby mi neprosvítaly konečky. No a k samotnému lakování... U předešlého Catrice laku jsem byla se štětečkem spokojená. Bohužel u tohoto kousku jsem se zapomněla podívat na štěteček a mám ho docela okousaný. Ale co je nejhorší je tvrdost štětečku. Je tak tvrdý, že se mi vůbec nedařilo přiblížit se ke kůžičce, hlavně po stranách nehtu. Buď jsem se ke kůžičce nedostala nebo mi tam lak úplně zatekl, takže opravdu nic moc... K výdrži toho moc nepovím, jelikož zkouším nové kombinace nadlaků a podlaků... Takže jsem docela zklamaná z toho lakování, ale ta barvička je pěkná. No ještě uvidím, jestli lak nepošlu dál. Omlouvám se za ty fotky, ale v téhle tmě co je venku se prostě nedá fotit.