pátek 19. dubna 2013

Essie - Smooth Sailing

Čauky. Tak vám dneska předvedu zase jeden výhodně koupený kousek (za 50,-Kč). Essie - Smooth Sailing má modrou barvičku v který vidím i kousek šedý. Obsahuje velmi výrazný stříbrný shimmer, který uvidíte prostě furt (nejen na slunci nebo jen v lahvičce). V první vrstvě teda nic moc, ale ta druhá stačila pro plný krytí. Nejvíc mě štve, že jsem fotky laku dělala bez top coatu. Smooth Sailing totiž neuschne do pořádného lesku a fotky by byly určitě hezčí s tím topem. Ale snad se vám zalíbí i tak, mě teda docela mile překvapil :).





úterý 9. dubna 2013

Essence - Lily Bloom

Ahojky. Nedávno jsem viděla na blogu Cácorky krásný lak od Fleur de Santé. Když jsem jela naposledy do drogérie, tak jsem hledala podobný odstín. Nic podobného jsem ale neviděla a tak se stal mým úlovkem právě tenhle lak od Essence. Je z kolekce Floral Grunge, číslo laku 02 a název Lily Bloom. V lahvičce lak obsahuje velmi jemný bronzovo zlatý shimmer, jinak barva je mléčně bílá. Bohužel ty jemný třpytečky jsou opravdu jen v lahvičce, protože na nehtu jsem je nezahlédla. Pro krytí mi postačily pouze dvě tenký vrstvy. Bohužel výdrž laku mě zklamala. Lakovala jsem skoro večer (rozuměj bylo ještě světlo na focení, ale už byl podvečer :D) a druhý den dopoledne v práci už byly rohy fuč... Takže nic moc..







pátek 5. dubna 2013

Gabriella Salvete - 157

Ahojky, tak tenhle odstín už snad všechny znáte. Viděla jsem ho už na spoustě blozích a chtěla jsem ho. Minulý týden měli v Rossmanu laky GS za 59,90Kč. No tak to jsem nestihla.... Ve čtvrtek (4.4.) pádím do města a tenhle odstín jsem si prostě musela koupit v době, kdy žádná akce není. A jak překvapená jsem byla, když jsem dorazila domů a koukla na email z Teta drogérie. V Tetě totiž mají od 5.4.2013 na celý sortiment GS 25%. No to jsem ale blbá, kdybych chvíli počkala, tak bych si mohla koupit klidně dva. Ale řeknu vám, že i tak ta 157čka stojí za to! Nejdřív jsem jí nemohla v tom stojanu najít. Hledala jsem totiž růžový odstín a přitom lak samotný je spíš do fialkova. Obsahuje hooodně moc viditelný modro tyrkysový shimmer. Ten jsem teda zkoumala pod různými úhly a došla k závěru, že když dáte nehty blízko světlu, tak je shimmer růžovo purpurový. Docela jsem se lekla, když jsem ho začala lakovat. První vrstva prosvítala jako blázen. Říkala jsem si, že dvě určitě stačit nebudou. A vida, když dáte druhou vrstvu větší tak to bude OK. Já jsem byla pintlich a dala tři slaboučký vrstvy. Na to, že je shimmer hodně výrazný, tak lak sám o sobě schne do vysokého lesku a nehet nemá drsný povrch. Prostě paráda, líbí se vám?






čtvrtek 4. dubna 2013

Opi - Red My Fortune Cookie

Ahojky! Už v minulém příspěvku jste si mohli všimnout, že mám zase docela dost zkrácený nehty. V práci jsem o dva, tři nehty přišla. Teda spíš o růžky nehtů a jelikož nosím nehty do rovna tak musím pilovat a pilovat, aby to aspoň nějak vypadalo. No a nakonec mít jeden nehet delší a jeden kratší u mě nepřipadá v úvahu, tak jsem všechny důkladně zkrátila. Tenhle blog jsem dříve četla, moc se mi líbilo, že má slečna hezky malilinkatý nehtíky jako já. Bohužel pomalu přestávala přispívat až se nedávno na jejím blogu objevila Blogsale. Tak jsem hnedka musela pár láčků od ní odkoupit (tímto děkuji). Takže zrovna v tom minulém příspěvku jste mohli vidět černý lak Illamasqua - Boosh, který normálně stojí bez poštovného kolem 410Kč a já ho pořídila za 50Kč (řekněme že byl tak 2krát lakovaný). No a dneska vám ukážu dalšího Opíka, který mě vyšel na 70Kč :). Red My Fortune Cookie je hodně vydatná červená. Možná se mi to jen zdá, ale přijde mi, že jde trošku do oranžova. Krytí super. Na ty kraťulky stačila jedna vrstva, po dvou dnech jsem měla ošoupaný konečky tak jsem dala ještě jednu.




pondělí 1. dubna 2013

Veselé Velikonoce

Tak jsem to přeci jen stihla vám popřát krásné Velikonoce. Dneska jsem se rozhodla, že skončím s blogováním a lakováním.
..
...
....
.......
.........
...........
..............    APRÍL :D

Dělám si srandu a zároveň se chci zeptat, jestli vás někdo dneska nachytal? Mě teda nikdo a docela mě to mrzí. Na Velikonoce jsem se rozhodla vrátit se do dětství a zkusit brčkovou metodu. Naposledy jsem viděla návod na youtube a k němu mě dovedla ChitChatNails. No provedení se mi mocmoc líbí, ale teda očistit ty nehty byl docela porod a to jsem použila izolepu na oblepení prstů okolo. Laky které jsem použila: bílý základ China Glaze - Snow, růžová Orly - Va Va Voom, stříbrná Avon - Mercury Metal a černá Illamasqua - Boosh. Jak se vám to líbí?