sobota 23. února 2013

Opi - Bubble Bath

Tak jsem zkusila jednu metodu nail artu. Poprvé jsem ji viděla na blogu Wacki Laki a nedávno i u Chitchatnails. Tak jsem si řekla, že to teda taky zkusím. No a tu máte výsledek. Jako podklad jsem použila mýho nejoblíbenějšího Opíka - Bubble Bath. Výborná barva pro zjemnění francouzský manikúry. V jedný vrstvě dodá vaším nehtům jemňounký růžovo bílý nádech. V druhé vrstvě ho můžete vidět na fotkách a ve třetí už je dá se říct krycí. Na prsteníček jsem si vystřihla takový proužky z vínovýho laku od Avonu, který měly špičku a mírně se rozšiřovaly. Na skoro zaschlýho Opíka jsem poskládala proužky do vějíře a mírně přitiskla. Nakonec jsem použila topcoat a to jsem asi neměla dělat. Mírně mi to totiž ten vínový lak rozmázlo. Ale jinak to nevypadalo špatně, co říkáte :)...







čtvrtek 21. února 2013

Avon - Bikini

Ahojky, tak jak se vám daří? V práci mi zase začínají těžký časy a tak bude asi míň příspěvků. Dnesk přicházím s pro mě krásnou barvičkou. Bikini je lak z Avonu z tý jejich ColorTrend řady. Barva je oranžovo korálová krémová a moc se mi líbí. První chybku vidím bohužel v pigmentaci, lak se sice dobře nanášel, ale bude ho asi potřeba tři vrstvy. Já mám na fotkách pouze dvě a prosvítají mi konečky. Druhá a ta zásadnější chyba je ve výdrži. Vydržel mi ani ne den bez chyby. Začalo to na růžkách a lak praskal a praskal. Jako nebylo to nic hroznýho jenom špičičky, ale to už i od Essence drží líp :o). Škoda no... Znáte anebo nevíte o nějaký podobný (spíš stejný) barvičce třeba z drogérie? Dopředu dík za tip ;).





úterý 12. února 2013

Essence - The Boy Next Door; Essence - City That Never Sleeps

Po včerejšku přidávám ještě jednu dvojici Essence laků. Ten první s názvem The Boy Next Door je parádní. Když jsem ho kupovala tak jsem myslela, že bude podobný Barry M - Cobalt Blue. No a nakonec je to úplně jiná barvička. Je to taková ta ocelová modrá petrolejová barva. Lak je krémový a v pohodě kryje v jedné silné vrstvě. Já na focení použila dvě slabší. Přes něj jsem dala už známý City That Never Sleeps a top coat Seche Vite.








pondělí 11. února 2013

Essence - L.O.L; Essence - Holo Topping, Please!

Ahojky. Dneska pro vás mám rychlovku, dvojici Essence laků. Oba dva jste už u mě mohli vidět tady a tady. A jak vypadají dohromady? Na fotkách uvidíte ;). Škoda že mi zase zalezlo sluníčko. Ráno do těch devíti vždycky svítí a pak když chci fotit tak je fuč...








čtvrtek 7. února 2013

Color Club - Mighty Brights kolekce

K téhle kolekci jsem se dostala díky Ivě z Labradoora.com. Vyhrála jsem jí v Giveaway a tímto chci ještě jednou poděkovat. Je to mini kolekce čtyř různých neonkových laků. Sice u nás včera na chvíli svítilo sluníčko, ale zachytit všechny barvy tak, aby odpovídaly skutečnosti se mi asi moc nepodařilo. Kor u Amp´d Up mám ty fotky takový rozmazaný... No snad aspoň něco z toho vykoukáte :).


Lazer Pink je parádní slaďoučká neonka. Je to taková ta růžová alá cukrová vata a do toho pěkně svítí. Jen ty vrstvy pro plný krytí nejsou nic moc. Musela jsem dát tři. V první vrstvě mi dělala lysinky a byla skoro průhledná. V druhý vrstvě už skoro kryla jenže mi opět dělala lysinky a nehet jsem měla nerovnoměrně pokrytý barvou, takže proto ta třetí vrstva. Schla do polomatna a vlastně všechny laky z téhle mini kolekce jsem fotila bez nadlaku.





Power Play má fialkovou fuchsiovou barvičku. V první vrstvě mi zase opět dělal lysinky, ale druhá vrstvička už byla v pohodě. Až teď na fotkách vidím, že bych potřebovala třetí, aby mi neprosvítaly volné konce. Oproti fotkám je v reálu výraznější a tmavší.




Amp´d Up bude asi můj nejoblíbenější lak z téhle kolekce. Sice mám radši barvy růžové, ale tahle oranžáda je z nich prostě nejhezčí. Stačily pouze dvě vrstvy. Už skoro v první vrstvě kryl, ale dvě jsou prostě jistota :). Nanášel se z nich všech nejlíp a nedělal ty lysinky. Bohužel moje fotky tohohle laku vyšly nejhůř :(.




No a nejhorší lak nakonec. Limelight je limetkově zelený láček a pro mě se absolutně nehodí. Bohužel i konzistencí je prostě strašný. Teda nechci ho úplně hanit, ale i při třech vrstvách mi prosvítaly bílé konečky. V první vrstvě to vypadalo jako bych měla nehet mírně umazaný od zeleno žlutý barvy. Dělal lysiny, byl i v druhé vrstvě průhledný. Moc mi ani nesedl k odstínu mý kůže. Prostě tenhle lak asi moc používat nebudu... Jo a teď mě napadlo ho nalakovat na bílou, možná by to bylo lepší a barvička by vyšla taky jinak, no možná to s ním ještě zkusím :).