pondělí 28. ledna 2013

Flormar - P18

Další láček z Pretty kolekce od Flormaru. Pé osmnáctka je docela dost hodně zářivá neonková růžovka. Zachytit správný odstín tohohle laku bylo nad můj výkon. Nejvíc pravdivý odstín je nejspíš zachycený na první fotce na lahvičce laku. Lakoval se báječně. Už první vrstva skoro kryla, štěteček mi taky moc vyhovuje, lak hezky klouže po nehtu. No prostě paráda. Na nehtu mi s podlakem a nadlakem vydržel 4 dny (z toho 2 dny v práci). Na levé ruce jsem měla jen mírně oťukané špičky a na pravé dva odštíplé kousíčky :). Stál 44,90,-Kč, tak si myslím, že za tu cenu určitě dobrý kup :).






pátek 25. ledna 2013

Flormar - P28

Takže už minule jsem se zmínila o Teta drogérii a že jsem si tam koupila dva Flormar laky. První nesu Pé dvacet osmičku ;). Je to krásná tmavá námořnická modrá barvička obsahující jemný stříbrný shimmer. Tenhle Flormar je z Pretty kolekce. První vrstvy jsem se pěkně lekla, protože to vypadalo, že budu potřebovat aspoň tři vrstvy pro plný krytí. Nakonec stačily jen dvě. Fotila jsem, když sněžilo a vůbec se mi nedařilo zachytit správný odstín a proto jsem ho ještě vyfotila pod lampou. Jenže to bylo nakonec jen ve foťáku, když jsem fotky stáhla do počítače, tak odstín opravdu odpovídal skutečnosti :). No, nakonec jste si řekly o fotky Sally Hansen - Glass Slipper na tmavě modrým podkladu a tak jsem vyzkoušela přechod podle Lucy's Stash. Moc dobře se mi sice nevedlo, ale nakonec to není tak hrozný (teda snad :D)..









středa 23. ledna 2013

Basic - 242

Vím že značku Basic mají v Německu třeba v DM (u nás teda ne). Jelikož chodím spíš do DMka, Rossmanna a k vietnamčíkům (mají u nás mini drogérku třeba s Essence a Gabriella Salvete) tak hodně vynechávám Schlecker, který se teď mění na Teta drogerie. Čekala jsem ve městě na přítele a stála jsem zrovna u Schlecker drogérky a říkám si, zkusím se mrknout co tam maj. No a s čím jsem zase nevyšla ven. Dva laky od Flormaru a jeden od Basic. Basic stál 29,90,-Kč. Nějak jsem ten odstín neštudovala, prostě tmavší červená a nějakej ten shimmer. No a jaký bylo překvápko, když jsem ho nalakovala. Prostě nádherná barva ♥. Jsem ráda, že jsem ten Basic stojan objevila a určitě si tam skočím i pro nějaký další odstíny. Tak se můžete těšit :o). Na fotkách dvě vrstvy bez nadlaku a jak se krásně leskne ♥.







pondělí 21. ledna 2013

Sally Hansen - Glass Slipper

V předchozím příspěvku jsem vám ukázala jak vypadá MaXFactor - Deep Mauve a dneska vám předvedu jak přes něj vypadají dvě vrstvy Sally Hansen - Glass Slipper (v překladu skleněné trepky :D). Je to opravdu snížek v laku. Bezbarvá vrstva obsahuje stříbrný střípky různých velikostí a tvarů. Určitě by vypadal velice dobře na černé, tmavě modré ale i bílé (no možná mléčné), růžové. Musím do budoucna něco z toho zkusit ♥. Kterou barvu pro podklad byste chtěli vidět nebo byste nalakovali?






sobota 19. ledna 2013

MaXFactor - Deep Mauve

Navštívila jsem DM drogérku a našla jsem stojánek s novýma mini lakama od MaXFactoru, každý za 99,-Kč. Vybrala jsem si dvě barvičky. Dneska vám předvedu první z nich a to odstín Deep Mauve. V překladu to znamená hluboká nafialovělá a ono to docela sedí. V DM ta barva vypadala jako tmavá vínovo fialová. Na denním světle jsem se lekla, protože barva byla jen červeno hnědá a vůbec se mi nelíbila, ale když jsem Deep Mauve nalakovala, tak jsem byla vcelku překvapená. Kryje ve dvou silnějších nebo ve třech slabších vrstvách. Já mám na fotkách ty tři a barvička je prostě vínová a lak obsahuje fialovo růžový shimmer, takže výsledek můžete posoudit sami. Mě se tenhle lak velice zamlouvá a určitě bude patřit k těm víc lakovaným :).