úterý 25. prosince 2012

Vánoční dvojité balení

Chtěla bych Vám popřát krásné prožití Vánočních svátků a taky abyste nalakovali něco třpytivého a pořádně oslavili Silvestra. Tohle bude poslední příspěvek v tomto roce, protože s přítelem odjíždíme zítra na hory a vracíme se až po Novém roce. Budu doufat, že si nepolámu nějakou tu nožku, ručku nebo nehty, abych dál mohla lakovat tu mojí zásobičku, která se samozřejmě o Vánoce trošku rozrostla :).
Dneska dám Vánoční dvojité balení, což znamená dva láčky. Prvním z nich je bezejmenné Kiko - 238. Trošku zářivá červená barvička uloupená v Drážďanech. Můj první Kiko lak jsem koupila za 1,50€ a tentokrát stál myslím 3,50€. Takže jsem si nadávala, že jsem si jich předtím ksakru nevzala víc :(. Jinak jsem spokojená. Jak jsem už psala Kiko laky mají plochý, tlustší a rovně střižený štěteček a barva kryje ve dvou vrstvách.







Druhým lakem je Maybelline Colorama - 54. Zase beze jména :D. Je to trošku tmavší vínový jelly lak, který má v sobě strašně moc jemňounký třpytky. Já blbka jsem na focení použila dvě vrstvy bez nadlaku. A jelikož lak uschl do hrubého povrchu, tak ty třpytky vůbec netřpytkovatěly a neleskly se... Dobře se mi lakoval, na fotkách mám dvě vrstvičky, ale opravdu je potřeba nějaký hutný top coat, řekla bych, že Essence better than gel nails bude nejlepší volba.





pondělí 10. prosince 2012

China Glaze - Pom Pom

Předem se vám chci omluvit, že nový příspěvek přidávám až dneska, ale v práci jsme měli pěkný fofry (dělám 12ky a makala jsem celý týden kromě čtvrtka). Byla jsem do toho nemocná a tak jsem prostě neměla sílu na to fotit :). Dokonce jsem měla nalakováno jen bezbarvým lakem a to je u mě co říct :D...
Dneska přispěju s dalším lakem od China Glaze a to konkrétně  s Pom Pom. Je to třpytkový lak, základ tvoří nic moc krycí růžová barvička a ta obsahuje milióny malých i větších třpytek. Já mám na fotkách dvě vrstvy a ty mi stačily pro plný krytí, někomu by asi bohužel nestačily a museli byste dát vrstvy tři. Použila jsem ho v kombinaci s černým láčkem od Rimmelu, o něm, jsem psala už tu. Moc se mi kombinace líbí a asi to tak budu nosit častejc :).

Ukazováček, malíček Rimmel
Prostředníček 1 vrstva China Glaze přes Rimmel
Prsteníček 2 vrstvy China Glaze





středa 5. prosince 2012

China Glaze - Traffic Jam

Traffic Jam pochází z kolekce Metro od China Glaze. Na modeláži psali Traffic Jam – vaší pozornosti neujde oči spalující neonová barva horkých malin. No, horký maliny teda jo, ale neonová barva? To teda nevidím. Vidím krásnou zářivou ale zároveň tmavší malinovou barvičku. Kryl v první vrstvě, já dala dvě. Zase uschl do vysokého lesku.








pondělí 3. prosince 2012

China Glaze - Aquadelic

Další ze tří objednaných China Glaze. Aquadelic je krásně pastelový krémový tyrkysový lak z Electropop kolekce. Jde spíš do zelený než do modrý barvy. Konzistence byla řidší, v první vrstvě prosvítal a v druhý ho můžete vidět na fotkách. Hlavně mrkejte, jak schne do vysokýho lesku, na fotkách nemám top coat...







neděle 2. prosince 2012

China Glaze - Riveting

Včera oranžová a dneska taky :D. China Glaze - Riveting jsem si koupila na modeláži jelikož měli akci 2+1 zdarma. Lak je z kolekce Capitol Colours a je krásně zářivě oranžový a obsahuje strašně moc mini zlatých třpytek. Když jsem si ho objednávala, tak jsem myslela, že obsahuje zlatý shimmer  on obsahuje spíš ty třpytky. To jsem zpočátku byla zklamaná. On je ale fakt pěkný. Je to taková zářivka a někdy příště ho zkusím nalakovat třeba přes černou. Jinak lak se krásně lakoval, stačily mi dvě vrstvy pro plný krytí, ale řekla bych, že by šla i jedna silnější.  No a dost kecání a mrkněte na fotky :o).







sobota 1. prosince 2012

Half Moon Manicure I.

Tak jsem konečně vyzkoušela Half Moon Manicure. Vybrala jsem si na to no name lak od S-he (zlatý) a oranžový lak od Rimmelu - Sun Downer. Tahle kombinace barev se mi hooodně líbila. Laku od Rimmelu nemůžu skoro nic vytknout. Krásná sytá krémová oranžová barva, velmi dobře pigmentovaná, lakovala jsem pouze jednu silnější vrstvu. Bohužel mají pro mě laky od Rimmelu příliš tlustý štěteček. Samozřejmě jsem se neobešla bez rychleschnoucího nadlaku - použila jsem Seche Vite. K nadpisu jsem přidala jedničku, protože si tuhle manikúru určitě ještě někdy zopáknu v jiný kombinaci. Třeba tmavě modrá se stříbrnou...?











A nakonec fotka laků, který mi dorazily z modeláže. Takže se můžete v nejbližších dnech těšit na tyhle barvičky ♥ a jelikož po dlouhé době u nás krásně svítilo sluníčko, tak jsou celkem povedený i fotečky ;).