pátek 31. srpna 2012

Co takhle si vyrobit lak :)

Nedávno psala Boruvka jak si vyrobit vlastní TonyMoly Shooting Star. Ten lak a nápad se mi tak líbil, že se jsem si ho taky hned vyrobila. Použila jsem samozřejmě jiné laky a taky v jiném množství: Essie - Lilacism, P2 růžový, trošku Sally Hansen - Lavender Marquis a hlavní složku Esssence - Circus Confetti. Toho jsem dala snad nejvíc :). Je to opravdu jak zmrzlina posypaná nějakým super sladkým cukrářským zdobením. Prostě taková mňamka. Tak co, vyrobíte si ho taky?



Flormar - 402

Škoda, že značka Flormar nedělá na lacích i názvy... Číslo 402 vám o laku moc nepoví. Je to taková ta přesně letní barvička, něco jako korálová červeno oranžová s lehkou příměsí růžový. Je trošku neonová. Jinak tohle je můj první Flormar. Byla jsem s přítelem v Drážďanech a musela jsem prostě zajít někam, kde mají laky. Hned první krámek byla parfumerie Douglas, kde jsem objevila stojan s Flormarem za 1,95€. No nekupte to. Jenže vybrat barvu byl pro mě oříšek. Stále víc sahám jen po nude barvách, tak tentokrát jsem si řekla dost a vzala tuhle korálovku.



čtvrtek 30. srpna 2012

Srovnání Essie - Demure Vixen vs. Avon - Modern Mauve

Další srovnání laků, který jsou si velice podobný. Barva laků je něco mezi nude fialovo světle hnědo šedou a v ní je velice jemňounký fialovo-růžový shimmer. Ten je vidět i v lahvičkách a i na nehtech. Na sluníčku vynikne ještě víc. V první vrstvě prosvítají konečky, což můžete vidět na první fotce. Na dalších jsou už vrstvy dvě a mohly by být klidně i tři pro lepší barevnost.
Ukazováček, prostředníček Essie - Demure Vixen
Prsteníček, malíček Avon - Modern Mauve




středa 29. srpna 2012

Srovnání Essie - Topless & Barefoot vs. Essence - Iced Latte

Jestli jste někdo někdy chtěl lak od Essie - Topless & Barefoot ale byl pro vás třeba drahý, nebo si ho nechcete kupovat přes internet nebo prostě máte jiný důvod proč ho ještě nemáte, tak vám dneska ukážu drogérkový lak, který je mu tak podobný, že v nich snad nenajdu ani jeden rozdíl. A tím je Essence - Iced Latte. Oba laky jsou krémový, světle béžový a na nehtech vypadají opravdu skvěle. Na první fotce mám pouze jednu vrstvu, takže jde vidět, že lak od Essie v první vrstvě pruhuje. Laku od Essence stačila pouze jedna vrstva k plnému krytí. Na dalších fotkách jsou od každého laku vrstvy dvě.
Ukazováček, prostředníček Essie - Topless & Barefoot
Prsteníček, malíček Essence - Iced Latte





sobota 25. srpna 2012

Gabriella Salvete - 117

Ahojky,
dneska hodím do placu lak, který se  mi hoodně moc líbí v lahvičce a vůbec se mi nelíbí na mých nehtech. Nevím jestli to je odstínem mý kůže nebo jestli jsem prostě od tohohle laku čekala víc... No, je to černý lak, který dobře kryje a má spoustu malilinkatých různě barevných třpytek. A to je to co se mi v lahvičce líbilo. Jenže když jsem lak nalakovala, tak ty třpytky vůbec nevyniknou, nejsou tak dobře viditelný jako v lahvičce. Koukněte sami na fotky a uvidíte, že třpytek je v lahvičce prostě víc než na nehtech..



úterý 21. srpna 2012

Rimmel London - Rose Libertine

Díky časopisu Elle se mi do ručky dostalo pár laků od Rimmelu. Momentálně mám na rukách odstín 405 Rose Libertine. Miluju krémový laky a tenhle je opravdu krémový a barva je taková tmavší růžová, lososová. Na sluníčku je světlejší a víc křiklavá. Jinak jsem si pár nehtů dozdobila speciálním efektem od Essence - Holo Topping,Please! Taky rádi experimentujete a přidáváte si na nehty kamínky, či nějaký třpytky atd..?




Essence - Hard To Resist

Fotky tohohle laku jsou už docela staré, vždycky to dělám. Nalakuju, vyfotím, nalakuju, vyfotím a když už toho mám víc, tak teprve stahuju fotky z foťáku do počítače. Mám ráda Essence laky, ještě ty starý malý lahvičky. Mají super štěteček a většinou kryjou v jedný vrstvě. Na této fotce jsou 2 vrstvy laku Hard To Resist. Je tmavě modrý a má strašně moc světlejších třpyteček. Líbí se Vám? Já osobně moc modrý laky nemusím, ale tenhle je hodně zajímavý.





pondělí 20. srpna 2012

Moje vášeň

Moje vášeň pro laky poslední dobou velice vzrostla a tak jsem se rozhodla, že zkusím jaké to je psát a vytvářet blog o lacích na nehty. Abych měla co dát do prvního příspěvku, vyfotila jsem celou svojí sbírku, která se stále rozrůstá (já vždy jásám, ale peněženka pláče). Vůbec jsem nevěděla jak laky fotit, jestli podle barev nebo podle značky, nakonec jsem usoudila, že podle značky to bude nejlepší. Budu psát i názvy laků a ty jsou vždy zleva doprava.


Opi: Bubble Bath, Dulce De Leche, Tickley My France-y







Orly: Va Va Voom; China Glaze: Snow, Visions Of Grander

Essie: 1.řada: Lilacism, Demure Vixen, Au Natural, Topless a Barefoot
2.řada: Haute As Hello Guchi Muchi Puchi, Knockout Pout, Aperitif

Sally Hansen: Lavender Marquis, Brilliant Blush, Café Au Lait, Naked Ambition, So Much Fawn

L'Oreal : Ingenuous Rose, Opulent Pink

Avon: 1.řada: Star, Mercury Metal, Modern Mauve, Vivid Violet, Midnight Plum, Night Violet
2.řada: Cherry Jubilee, Rose Amour, Apricot Mystery, Perfectly Flesh, Viva Pink

Gabriella Salvete: Tónovací lak pro francouzskou manikúru č.3, jinak čísla 152, 117, 141

Rimmel: 1.řada: Rose Libertine, Funtime Fuschia, Sun Downer, Highland, Black Out
2.řada: French Manicure č.3, Riviera Red, Nail Tip Whitener

Essence: 1.řada: Mellow Yellow, No Doubt, Iced Latte, Cotton Candy, Café Olé, Modern Romance, Iced Strawberry Cream, Enchanted Fairy, Very Berry
2.řada: Think Pink, Better Late Than Never, Fateful Desire, Meet Me Now!, Break Through, I Want That!, Let's Get Lost, Hard to Resist, Little Miss Sunrise, English Rose

Essence: Blair, Hello Holo, Holo Topping Please!, Circus Confetti, Night In Vegas

Maybelline: Sugar Crystals, Strong Mint, Candy Bar, Urban Coral, Dark Plum, Party Blue

Zbytky: 1.řada: Oriflame - Rose Shimmer, S-he - 433, Magneic - Ballad Brown a Peche De Paris, Astor - asi čísla 11 a 101, P2 Victim - Glamour a Cloud no.9
2.řada: Miss Sporty - 302, 113 a 303, MaxFactor - Diva Coral a Dazzling Blue, Dermacol - P05, Golden Rose, Catrice - Miracle Heaven

Chtěla jsem ještě nafotit Base Coaty a rovnou i Top Coaty, ale už by toho bylo moc a myslím si, že to stojí za samostatný přípěvěk. Další nový objednaný láčky mám už na cestě a moc se na ně těším. Co vy a vaše sbírka? Jakou značku máte nejvíc rozsáhlou? Klidně piště :)